Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

7. december 2021
II Når vi venter gæster, er Nola aldrig sen til at hoppe i vindueskarmen hvorfra hun holder skansen, til de kommer. Så sødt! Og samtidig en svær øvelse i at vente, fordi den lille dame jo bare gerne vil have, at gæsterne kommer nu, nu. nu ♥ II

Jeg tør dårligt skrive det, men efter to uger med sygdom, føles det endelig som om, at vi er ved at være ovenpå herhjemme og overskuddet er på vej tilbage. Så tiltrængt! Evi er snart færdig med sin penicillinkur mod den mellemørebetændelse, hun har været ramt af, min bihulebetændelse og hvad der føles som en evighedsforkølelse er på retur og tilbage er nu blot den der klassiske tørre hoste, som vist nok kan være længe endnu. Men det er i småtingsafdelingen og ikke noget, der skal slå os ud. Nu håber jeg så bare inderligt, at vi har taget vores tørn for nu. Krydser fingre, og hjælper heldet på vej med ingefærshots, de daglige vitaminer, mundbind og masser af håndsprit.

Her på den anden side af sygdommen føles bunkerne af hængepartier til gengæld ret uendelige. En bugnende indbakke, ubesvarede beskeder her og der, praktikken herhjemme der har hobet sig op. Ved ikke helt, hvor jeg skal begynde. Så i stedet starter jeg lystbetonet. Med en hyggestund her til bloggen, og en håndfuld af de gode glimt fra ugen der gik. Så må jeg lægge en plan for resten derefter.

Håber jeres uge bliver rar ♥

II Juletur til Torvehallerne en eftermiddag efter børnehave. Tiltrængt luftforandring for både mig og pigerne. Og det enorme juletræ vakte ret stor begejstring hos Nola! II
II Fineste fund fra julemarked på Værnedamsvej i weekenden. Bliver så glad af den slags håndlavede nørklerier. Kræmmerhuset er fra dygtige Mette Myhl II
II Acai bowler er sådan en ting, jeg aldrig tror jeg bliver træt af. 42raw (hvor denne blev spist) og Grød har de bedste! II
II Sjældent føler jeg mig heldigere og mere lykkelig, end når jeg har favnen fuld mine børn II
II Aftensnacks i en decemberversion. Kæmpe trio med klementin, klejner og marcipangris II
II Findes der noget sødere, end babyer klædt på til vintervejret? II

  • Reply
    VenterpaavinBlog
    8. december 2021 at 7:20

    Jeg håber, I er ovre det!
    Og sikke skønne glimt – særligt den lækre bowl og den lækre vinterbaby😍

Kommenter