Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

30. august 2020

Der er gået en måned siden min sidste omgang små rare glimt, så derfor har jeg altså tilladt mig at samle lidt til bunke i dagens udgave. I løbet af den forgangne måned er vi gået fra højsommer til de første spæde efterårstegn, og jeg er vild med det. Jeg er et af de utaknemmelige skarn, der var gået godt og grundigt død i hedebølgen, og den seneste uge med en temperatur på lige knap 20 grader, sprød vind og gyldent lys er altså meget bedre til mit lune, og jeg elsker dagene med anledning til bare ben og blød strik. Som I ved, har august vist sig som en svær størrelse for mig på flere plan i år, og jeg er således mere end klar til lige om lidt at gå ombord i september. En måned der, så længe jeg kan huske, har været min yndlings, og jeg håber og tror på, at den heller ikke i år kommer til at skuffe.

Men altså, inden jeg helt vender august ryggen, kommer her et par håndfulde glimt fra gode stunder og ting der har glædet den seneste måned.

II Med mit mindste yndlingsmenneske i hånden, dramatisk havblik og smukke sensommerfarver II

II En spontan weekendtur i sommerhus hvor jeg så mit snit til at udleve min indre pensionist ved hjælp af kabale og æbletrifli (eller på godt gammelt dansk; gammeldags æblegrød)

II Gylden eftermiddagssol ind af vinduerne derhjemme. En fin påmindelse om at finde lykken i de små ting i en tid, hvor det har knebet lidt med det II

II Familiemiddag under åben himmel ♥ II

II Første biograftur efter corona. Det føltes sjældent eksotisk! Vi var i øvrigt inviteret ind for at se Tenet (derfor reklame), og det var altså en stor filmoplevelse, selvom den i klassisk Christopher Nolan stil også efterlod os med en del ubesvarede spørgsmål. Underholdningsværdien var i top, og de to en halv time, som filmen varede, fløj afsted. Dén kan jeg altså godt anbefale jer at se! II

II Vilde vejsideglæder, og endnu en lille lykke at bogmærke II

II Siden sidst er jeg også kommet i mål med vores billedvæg i vores alrum, og jeg er så edder glad for resultatet. Synes det er så fint med de mange farver fra væg til væg og gulv til luft!

II Nola og morfar i deres es, og jeg var ægte i tvivl om hvem af de to der morede sig mest. Det gør mig så uendeligt lykke at se den glæde Nola giver sine bedsteforældre og den anden vej ♥ II

  • Reply
    Amalie
    31. august 2020 at 7:50

    Hej Line. Disse indlæg er rigtig hyggelige 🙂
    Beklager jeg sender det samme spørgsmål igen, men nu så jeg igen den fine plakat. Hvor er den matisse plakat øverst til venstre og rammen fra? Knus Amalie

Kommenter