Hverdagsliv

Tilbage til virkeligheden

9. juli 2013


Zara top / Just Female jeans / H&M; sandals / Rika bag / Rayban sunnies

Jeg er tilbage i virkeligheden med dertilhørende vækkeur der ringer kl 6, travle arbejdsdage og outfits der ligger langt fra det strandtøj jeg har spenderet de seneste uger i. Til gengæld skal jeg først arbejde igen på fredag, så jeg skal nok ikke klage (det skal da lige være hvis solen ikke snart kommer frem, så jeg kan tage på stranden – så klager jeg)
Outfittet er fra igår hvor jeg var på job og efterfølgende fejrede kærestens lillebrors fødselsdag i solen. 
 • Reply
  Frøken Lyngsø
  9. juli 2013 at 11:34

  Velkommen hjem! 😀 Og hvor er du fint – hverdag, dog med et twist.

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  10. juli 2013 at 10:23

  Det er altid dejligt med ferie, men synes også det er dejligt at komme igang igen :-).
  Dine solbriller er så fede!

 • Reply
  Line S.
  14. juli 2013 at 18:12

  Tusind tak Frøken Lyngsø. Hverdag med et twist, det er dét jeg kan 😉

 • Reply
  Line S.
  14. juli 2013 at 18:13

  Tak Katrine, de er også røget direkte ind på pladsen som favoritsolbriller 😉

Kommenter