Hverdagsliv

KALENDERKIG #36

31. august 2020

Uanset hvor velforberedt jeg føler mig på mandagens komme, kommer den alligevel altid bag på mig. Altså, jeg ved jo godt, at den er uundgåeligt for en ny uges start, men jeg føler bare altid at den alligevel rammer en, når man mindst venter det. At vi de seneste dage ikke har sovet så tungt og sammenhængende som vi plejer, fordi Nola er blevet forkølet, gør ikke mandagsfølelsen mindre i denne omgang. Trætheden har lagt sig som en tyk tåge henover mig, og jeg glæder mig allerede lidt til, at dagen i dag går på hæld. Jeg er ellers lidt imod at have travlt med at komme igennem dagene, men af og til er der ikke andet at gøre end at kapitulere, og tælle timerne til sengen kalder. Det gør den tidligt i aften!

Og så starter vi forfra i morgen. Med en ny dag, en ny måned og første dag tilbage på kontoret efter 172 dage på hjemmekontoret. I sandhed en ny begyndelse.

Ugens kalenderkig kommer her.

UGE 36

MANDAG

Jeg havde en del deadlines at begive mig i kast med i dag, hvilket nok var meget godt, eftersom det efterlod minimalt med tid til at dvæle over førnævnte træthed. Heldigvis nåede jeg i mål med det meste, inden jeg klokken 15 pakkede computeren sammen og cyklede afsted for at hente Nola i vuggestuen. Vi klarede ugens nødvendighedsindkøb på hjemvejen, og fik derefter fornøjelsen af Mads, der kom lidt tidligere hjem fra job for at nå en eftermiddagsis med os. Sådan en havde jeg lovet Nola, fordi hun desværre var blevet bidt ret voldsomt i vuggestuen i dag. Jeg stoler på at pædagogerne er gode til at tage hånd om det, men det gør alligevel vildt ondt i mit mor-hjerte at hente Nola hjem med et tydeligt tandsæt og par blodsprængte mærker i hendes ryg. Av. Så altså, is måtte der til.

På den anden side af aftensmaden er jeg alene hjemme med Nola, mens Mads er ude at spise padel, og jeg har derfor lige kaldt en halv time alene foran computeren til at skrive dette indlæg, og så hygger Mads og Nola så længe.

Aftenen skal gå med den sidste smule arbejde, jeg mangler for i dag, og så håber jeg at finde tid til sidste afsnit af Når Storken Flyver Forbi på DR.

TIRSDAG

Dag 0. Eller sådan føles det i hvert fald. For første gang siden 11. marts, hvor Mette Frederiksen lukkede landet ned, skal jeg tilbage på kontoret i dag, og jeg glæder mig. Hvilken luksus det bliver at kunne glemme alt om hjemmerodet, at have ægte kollegaer at sniksnakke med henover skærmen og en frokostordning, jeg ikke selv er ansvarlig for.

Til aften har jeg en middagsaftale med en veninde, og vi håber på et bord på Fabro. Tirsdagspasta ♥

ONSDAG

Til en start lægger jeg ud med blot at være tilbage på vores kontor på vores officielle “WFO” (WorkFromOffice) dage, der er tirsdage og torsdage. Så kan jeg altid skrue op og ned som jeg lige genfinder rytmen med at være tilbage på kontoret. Derfor er jeg på hjemmefra i dag, og med en mødefri arbejdsdag foran mig er planen blot at komme til bunds i indbakken og få igangsat planlægningen af årets sidste kvartal, når det kommer til vores PR aktiviteter.

Onsdag er den eneste hverdagsaften i denne uge, hvor både Mads og jeg er hjemme, så det skal vi værne om, og bare nyde en hjemmeaften sammen alle tre. Uden arbejde om alt går vel.

TORSDAG

Jeg er på kontoret igen i dag, og har allieret mig med farmor og farfar til at hente Nola, da Mads har teamdag med hans arbejde og derfor først kommer hjem sen aften.

Således er min plan, på den anden side af putning af Nola, en aften i selskab med blogarbejde, da jeg har en del samarbejder, der skal eksekveres på i denne uge.

FREDAG

Sidste dag inden weekenden, og mit mandags-jeg tæller allerede timerne til fredag eftermiddag (der er 95 til, hvis nogle skulle spørge). Fredag er typisk en lidt stille dag på arbejdsfronten i den forstand at vi sjældent har udsendelser, der skal koordineres. Derfor er planen at dagen skal bruges på at samle op på ugens aktiviteter, og sikre vi er på forkant med den kommende uge.

Aftenen skal vi bare bruge på at lande rart og hyggeligt i weekenden, og hvis ikke jeg er helt mættet efter tirsdagens pastaaftale, drømmer jeg om en fredagsmenu á la Italien.

LØRDAG + SØNDAG

Lørdag er vi inviteret til frokost hos Mads’ forældre, og ellers skal dagen gå med lidt praktik (læs: oprydning, tøjvask, rengøring og den slags hængepartier fra ugen). Søndag skal vi til barnedåb og 1 års fødselsdag hos min venindes søn, og da det meste af dagen nok går med det, har vi ganske klogt ingen andre ambitioner for søndagen. Rart.

    Kommenter