Ting jeg kan li'

FREDAGSPOST

9. november 2018

Godmorgen venner, glædelig fredag!

Jeg er strandet i gyngestolen oppe på Nolas værelse med en sovende baby i armen. Kan ikke huske, hvornår det sidst er sket, så jeg har ikke så travlt med at få hende puttet. Men gudskelov at jeg har min telefon med mig, for jeg er altså ikke nok i zen til bare at sidde og stirre ud i luften, mens Nola sover. Istedet kan jeg passende få udgivet et lille fredagsskriv.

Vi går en herlig weekend i møde. Tæt pakket, men med rare ting. Vi lægger dog ud med en rolig fredag aften. Ovenpå en lang uge, hvor både Mads og jeg er lidt maste, der er fredag aften blevet lidt hellig. Lækker aftensmad, dyner på sofaen, Vild med dans i fjerneren og lidt snolder i skålen. Helst ikke andet. Det er slow living og det passer mig lige for tiden aldeles fremragende!

I morgen starter vi dagen med babysvømning, dernæst hjem og gøre klar til Trævarefabrikernes Udsalg kommer og skyder  billeder af vores reol i stuen til brug for deres katalog. Om eftermiddagen går turen ned til mine forældre, til afslapning og andesteg. Vi bliver til søndag, hvor jeg har planer om nybagte boller til morgenbordet og blive i nattøjet, så længe jeg kan slippe afsted med det, inden turen går tilbage til Kbh og besøg af Mads’ forældre. Og så kan der vist heller ikke klemmes flere ting i den weekend, inden hverdagen igen kalder.

Hvad mon jeres weekendprogram byder på? Er der stadig plads til, at jeg kan komme med input? I så fald deler jeg nedenfor 6 gode ideer til, hvad du kan lave i weekenden.

 • Hente nem weekendmad på Kiin Kiins nyeste skud på stammen; Tok Tok, der byder på thailandsk gademad af højeste kvalitet. Vi har længe sukket efter et godt thai sted i vores hood, så Tok Tok kommer som kaldet, og vi har planer om at hente maden derfra i aften.
 • Tage del i det uofficielle danske gløggmesterskab, når Danmarks bedste gløgg på søndag skal findes i Torvehallerne mellem kl. 13-15.
 • I aften kan du tage til fredagsmiddag på anmelderroste Lille Bakery på Refshaleøen. Fra i aften og følgende fredage året ud inviterer det hippe bageri nemlig på en treretters fredagsmiddag indtaget family style ved langborde for bare 200kr pr mand. Perfekt måde at starte weekenden på!
 • Du kan også starte weekenden med et lagersalg af de gode, når Munthe i dag inviterer til kollektionssalg fra klokken 10-18 i Grønnegade 10, 2. sal.
 • Der er også mulighed for at gøre et godt kup på søndag, hvor årets sidste Tradono marked afholdes i Store Kannikestræde 19 fra klokken 10-16. 
 • Slå vejen forbi en af mine yndlings bloggere Stonemuse, som har skrevet to af ugens bedste blogindlæg i min optik; en stor guide til køb af fin kunst og plakater, og 15 råd til at stable en succesfuld blog på benene. Virkelig et læs værd!
 • Reply
  Nadia
  9. november 2018 at 16:31

  Hvor er vasen fra? 🙂

  • Reply
   merimeri
   13. november 2018 at 20:26

   Den er fra Bloomon og kan tilkøbes sammen med et blomsterabonnement for 179kr 🙂

 • Reply
  Mie
  11. november 2018 at 10:32

  Ej hvor pudsigt! Vi fik også taget billeder af vores reol i går 😃

  • Reply
   merimeri
   13. november 2018 at 20:19

   Ej hvor skægt. Fotograf-Martin nævnte godt, at han havde været et sted og skyde billeder inden – og at jeres søn havde været vældig hjælpsom i forhold til agere foto-assistent 🙂

Kommenter