Ting jeg kan li'

GUIDE TIL DIY DÅBSINVITATIONER

10. november 2018

Vi er så småt gået igang med forberedelserne til Nolas dåb. Festen skal stå den 12. januar, så inden vi ser os om, er der bare to måneder til, og med min hang til detaljenørderi og pynte-mani er det vist kun godt, at jeg kommer tidligt igang. Første punkt på to-do’en var at få tjek på invitationerne, og her er Etsy kommet mig til undsætning. 

Jeg delte billedet af vores færdige invitationer på Instagram igår, og I var mange der var begejstrede og nysgerrige på, hvor de var fra, så til alle jer, der selv mangler inspiration til lignende invitationer, håber jeg denne lille guide falder i god jord.

Man kan jo finde et væld af færdige invitationer, hvor man bare skal udfylde navne og praktikaliteter på et par stiplede linjer, men den model har min indre æstetiker det altså ikke godt med, og jeg gik derfor på jagt i Etsys udvalg af skabeloner til dåbsinvitationer, og der var så mange fine at vælge imellem. Valget faldt på denne skabelon, som jeg synes var så fin med de efterårsfarvede blomster. Herefter blev skabelonen lagt i kurven og betalt, og jeg modtag kort tid efter mit login til en design-side, hvor jeg selv kunne redigere skabelonen færdig. Man har selv mulighed for at lege lidt rundt med tekststørrelse, farve og placering, for på den måde at ende op med invitationer der forhåbentlig er lige, som du havde håbet på. Det er vores i hvert fald blevet.

Når man har redigeret skabelonen færdig, downloader du blot filen – enten som PDF eller JPEG – og kan herefter printe den. Jeg havde været forbi Panduro og købe noget kraftigt naturfarvet papir med lidt struktur i, og tog derefter ned forbi Vesterkopi med billedfilen, og bad dem printe dem på mit medbragte papir. Allerede et par timer efter, kunne jeg hente de færdigtrykte invitationer, og så manglede bare at få dem pakket i kurverter. Sidstnævnte har jeg fundet i Bog & Ide, hvor jeg valgte nogle naturfarvede ligeledes med lidt struktur. 

I alt har vi måtte af med under 500kr til invitationerne, og til gengæld sidder vi med det fineste resultat, som vi glæder os til at dele ud til Nolas gæster ♥

 • Reply
  Astrid
  10. november 2018 at 15:57

  De er simpelthen så fine de invitationer. Er også helt vild med blomsterne foroven!

  • Reply
   merimeri
   13. november 2018 at 20:25

   Er også vildt imponeret over, hvor pæne de er endt ud!

 • Reply
  Lullumut
  10. november 2018 at 21:51

  De er super flotte. Jeg brugte selv en Etsy skabelon til vores bryllupsinvitationer sidste år. Desværre var filen ikke sådan lige til at redigere i alle felter i, så det var heldigt, jeg havde Photoshop 🙂 Vi brugte også Vesterkopi, bare i Rødovre, og de var så søde.

  • Reply
   merimeri
   13. november 2018 at 20:20

   Åh hvor fint. Jeg er altså vild med at man kan ende op med så fint et resultat uden at blive helt ruineret!

 • Reply
  Karina
  11. november 2018 at 11:36

  De er virkelig flotte, jeg kan dog også anbefale Canva, til den slags opgaver 🙂

  • Reply
   merimeri
   13. november 2018 at 20:18

   Dem må jeg tjekke ud en anden god gang 😉

Kommenter