Ting jeg kan li'

EFTERÅRSNYHEDER FRA GANNI

9. juni 2017

ganni-pre-fall-2017

KAN INDEHOLDE REKLAMELINKS: II 1 CROISSANT T-SHIRT (LINK HER) II 2 MINTGRØN STRIK (LINK HER) II 3 SKULDERTASKE (LINK HER) II 4 SCRUCHIE (LINK HER) II 5 PRINTEDE SILKESHORTS (LINK HER) II 6 SOLBRILLER (LINK HER) II 7 PRIKKET TOP (LINK HER) II

Piger, de første efterårsstyles er landet fra Ganni og jeg er ved at gå til over hvor pænt det er. Fineste silkeprint, pæne prikkede toppe, sejeste t-shirt med print og lækre strik. Jeg vil sådan ca have det hele!

Til en start, hvilket trods alt nok er meget fornuftigt, har jeg dog valgt syv favoritter ud, som jeg godt gad lade flytte ind herhjemme. Både solbriller, strik, prikket top og shorts kunne også være ret perfekte at have med i tasken til Northside festival, som jeg har min debut på senere i dag, og hvor jeg endnu ikke helt har opgivet håbet op at solen vil titte frem i ny og næ og lade Aarhus vise sig fra sin bedste side. 

Har I allerede været inde og lure på den nye kollektion, og er I fristet af noget af det?
Én af mine syv favoritter er faktisk allerede flyttet ind herhjemme. Kan I mon gætte hvilken? 😉

 • Reply
  Betina
  9. juni 2017 at 15:52

  Jeg synes helt klart også det er en af de bedste kollektioner de har lavet, men nøj hvor er det også blevet dyrt. Næsten 3000 for en sweater, og 1700 kr. for en kjole i viskose satin – 3000 kr. for en kjole i silke. Det er altså over min smertegrænse meget af det, selvom jeg virkelig godt gad det hele 😉

  • Reply
   merimeri
   13. juni 2017 at 15:56

   Enig! Jeg synes også priserne er stukket lidt af. Mon det er et udtryk for den enorme efterspørgsel, så de tænker, at de kan tillade sig at hæve priserne?

 • Reply
  Betina
  13. juni 2017 at 16:59

  Jeg er glad for, at det ikke bare er mig. Jeg tænker at det nok er en kombination af efterspørgslen, og så at man måske forsøger at bevæge sig ind på luksusmarkedet? Når både NAP og Mytheresa f.eks. sælger Ganni, så skal det vel et eller andet sted fremstå lidt mere eksklusivt, hvis du forstår hvad jeg mener?

  • Reply
   merimeri
   14. juni 2017 at 11:21

   Absolut ikke. Og jeg synes virkelig det er ærgerligt, når det plejede at være et lidt mere tilgængeligt brand.
   Hmm ja, egentlig nok også en god pointe med high-end salgskanalerne, som måske også kan have en effekt på prisstrategien. Bliver lidt spændende at se, om det kommer til at betyde noget for populariteten, selvom jeg har svært at forestille mig, at hypen skulle blive mindre.

Kommenter