Boligindretning

BOLIGUPDATE: FLISER I KØKKENET

8. juni 2017

koekkenfliser-inspirationII 1 MOSAIKHJØRNET HEXAGON FLISER (LINK HER) II 2 MOSAIKHJØRNET 60X60 FLISE (LINK HER) II 3 ETOFTP på Instagram II 4 ALT Interiør på Instagram II

Som jeg skrev om for et par uger siden i indlægget her, så er det næste projekt vi har udset os i lejligheden, at vi skal have fundet på en eller anden form for afskærmning af væggen bag vores kogeplade, som på nuværende tidspunkt blot er malet hvid. I indlægget spurgte jeg jer til råds om, om I mente vi skulle gå med fliser, en farvet væg eller noget helt tredje – og de fleste af jer var enige om, at fliser er vejen frem. 

Så vi starter projektet der. Med fliserne. Hvide metrofliser havde været et oplagt sted at starte og meget i tidens ånd, men Christina fra Kreavilla foreslog i en kommentar, at vi fx kunne gå med en 60×60 flise og linkede til den irgrønne på billede to. Og siden da, er jeg blevet ret lun på ideen om farvede fliser, enten kvadratiske, i sildebensmønster eller sekskantede. Tror det kunne se ret fint ud, og ovenstående fire fanger meget godt den retning, jeg er inspireret hen imod lige nu. Vores køkken-alrum er generelt holdt meget i naturmaterialer (murstensvæg, lyse træstole, egetræsbordplade) og med nedtonede farver (gråt linoleumsgulv i køkken, hvidt køkken og hvide vægge), så tror, det ville føre stilen ret fint videre med fx grågrønne fliser i et ‘bælte’ hen bag kogepladen.

Hvad tænker I om den ide?

 • Reply
  Kristina
  8. juni 2017 at 21:12

  Er vild med det 👌🏻

  • Reply
   merimeri
   13. juni 2017 at 15:49

   Ja, ikke? Tænker det kunne være ret fint! Og et rimelig overkommeligt sommerprojekt forhåbentlig 🙂

 • Reply
  Mette
  8. juni 2017 at 21:25

  De grønne sildeben er for fede! Ville det være skørt at fortsætte ned på bordpladen med dem, så det blev sammenhængende flade?

  • Reply
   merimeri
   13. juni 2017 at 15:50

   Det lyder i hvert fald som en ret sej løsning. Dog nok lidt for utraditionelt til jeg rigtig tør løbe an på det 😉

 • Reply
  Tina KH
  8. juni 2017 at 22:27

  Det lyder super med jeres køkken:-)
  Jeg er vild med de grønne på nr. et, meget smuk farve og glasur:-)
  Held og lykke med arbejdet.

  • Reply
   merimeri
   13. juni 2017 at 15:51

   Tak Tina! Altid godt med lidt god vind med på vejen inden man kaster sig ud i nye projekter 😉
   Jeg synes også de grønne hexagoner er virkelig fine i nuancen, og formen i sig selv!

Kommenter