I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: MAJ SHOPPING

7. juni 2017

maj-shopperegnskabKAN INDEHOLDE REKLAMELINKS: II 1 H&M TASKE (LINK HER) II 2 BAUM UND PHERDGARTEN SKJORTE (LINK HER) II 3 MONKI ONESHOULDER KJOLE (LINK HER) II 4 ASOS BLOMSTRET MAXIKJOLE (LINK HER) II 5 ZARA TERNET JAKKE (LINK HER) II 6 ZARA PRIKKEDE BUKSER (LINK HER) II 7 ASOS ONESHOULDER COCKTAIL KJOLE (LINK HER) II

Jeg kan lige så godt sige det med det samme, maj har været en af de måneder, hvor der ikke er blevet sparet på noget. Det har ubetinget været den måned, hvor der er blevet shoppet for mest – mere end for dobbelt så meget som den næst dyreste måned. Av. Til gengæld er det nogle virkelig fine, og gode ting, jeg har købt mig, og jeg synes, at jeg har fået meget for pengene. Trods alt.

3.345kr. Det er hvad min maj-shopping løber sig op i. Og med undtagelse af den lyserøde skjorte fra Baum und Pherdgarten, som tegner sig for en tredjedel af det samlede beløb, er alle købene gjort highstreet, så det er ikke engang fordi, jeg har været ude og købe dyrt. Til gengæld skulle jeg finde outfit til både koncernfest med arbejdet først på måneden, og brylluppet i lørdags, og det har fyldt lidt ekstra i regnskabet. 

Jeg er mægtig glad for hvert og et af købene. Heldigvis. Men månedens favoritter må siges at være den ternede jakke og bukserne fra Zara, samt tasken fra H&M, som næsten har været i brug hver dag, siden den blev købt. Tænk sig at en taske til 249kr kan konkurrere med mine Proenza Schouler tasker.

 • Reply
  Malene Green
  7. juni 2017 at 12:06

  Jeg er så misundelig på den taske! Hvilken H&M har du købt den i? 😊

  • Reply
   merimeri
   7. juni 2017 at 12:12

   Hej Malene, kan jeg godt forstå. Den er virkelig også et godt fund til prisen. Jeg købte den for en måneds tid siden i den store H&M på Amagertorv – på det tidspunkt var der masser tilbage, så måske du stadig kan være heldig. Jeg har ikke kigget efter den andre steder, så har ikke helt tjek på, om det er en de fleste H&M har.
   Kh.

  • Reply
   Anna
   15. juni 2017 at 14:50

   Hej 🙂

   Jeg tror den er kommet på hjemmesiden, her:

   http://www.hm.com/dk/product/65317?article=65317-A&variant=000

   Den er SÅ fin 🙂

   • Reply
    merimeri
    15. juni 2017 at 14:55

    Hvor er du god Anna. Tusind tak for at dele link – det er nemlig lige nøjagtig den. Jeg har fluks opdateret indlægget, så linket er inkluderet 🙂

 • Reply
  Kristina
  8. juni 2017 at 0:38

  Jeg glæder mig seriøst til at dette indlæg kommer hver måned 😃 Og hver gang siger jeg til mig selv at jeg vil gå igang med samme projekt. Men jeg tør simpelthen ikke, haha. Føler du at det hjælper dig med lige at tænke en ekstra gang over, hvad du bruger på tøj og tilbehør?
  Knus

  • Reply
   merimeri
   13. juni 2017 at 15:41

   Det er jeg så glad for at høre Kristina! Selvom det i nogle måneder kan resultere i nogle lidt ubehagelige overraskelser, så synes jeg det er en ret god anledning til at reflektere over mine køb – og hvor meget de har kostet mig. Så på den måde synes jeg, at indlægget er med til at gøre mig mere bevidst om det jeg køber.

Kommenter