Det har jeg på

UN CROISSANT, MON AMOUR

12. juni 2017

ganni-croissant-tshirtREKLAMELINK: II GANNI CROISSANT T-SHIRT 399kr (LINK HER) II

Som jeg skrev i fredags, så er en af efterårsnyhederne fra Ganni faktisk allerede flyttet ind herhjemme. Jeg faldt nemlig pladask for croissant t-shirten, hvilket Mads godt kunne fornemme. Derfor ventede der mig en pæn og blød pakke derhjemme i torsdags, og indeni gemte der sig min nye favorit t-shirt (og ja, jeg har verdens bedste kæreste), som straks blev pakket med til Northside.

 • Reply
  Betina
  12. juni 2017 at 21:21

  Det er altså en sød kæreste du har dig 😉 min mand kunne vist ikke helt se fidusen i en t-shirt med croissant.

  • Reply
   merimeri
   13. juni 2017 at 15:58

   Meget sød! Selvom jeg nu heller ikke er sikker på, hvor meget fidus han har til croissant t-shirts – til gengæld kender han mig godt 😉

   • Reply
    Betina
    13. juni 2017 at 16:58

    Det giver næsten bare dobbelt op på point så 😉

    • Reply
     merimeri
     14. juni 2017 at 9:46

     Ja det tænker jeg også næsten 😉

Kommenter