Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

13. juni 2017

Vel tilbage fra en virkelig god og sjov festivalweekend på Northside, er jeg nogenlunde ved at blive mig selv igen. Døjer stadig med en dum forkølelse og ondt i halsen, men det virker også næsten som en selvfølgelig med tanke på weekendens knap så sommerlige vejr, så jeg satser på, at kamillete i rigelige mængder og et rart tilbageblik på gode stunder fra den forgangne uge får mig helt ovenpå.

img_2154II Onsdag stod den på middag med gode venner, og aftenlækkerierne der efter middagen blev disket op med, var lige efter min smag II

img_2168II Det samme var Norhlund cocktailbaren, som var ret velbesøgt under Northside. Pæne, røde drinks opvejer i den grad et outfit bestående af mudrede gummistøvler og regnjakke II

II I sjovt, flot og godt selskab på Northside! II

II Mit absolutte yndlingsbillede fra sidste uge <3 Billederne fra forrige weekends bryllup er landet, og Simone var så sød at sende mig billedet af Mads og jeg som det første. Så kan alle I, der har spurgt til kjolen (link her), også få en ide om, hvordan den ser ud i aktion II

img_2186II Frank Ocean var nok den koncert, jeg havde set aller mest frem til, og selvom de høje forventninger ikke helt blev indfriet, så var det en stor oplevelse at opleve hans verden og vanvittigt imponerede stemme helt tæt på. Jeg drømmer om at komme til at høre ham til en solokoncert fremfor på en festival, hvilket jeg tror, vil være ham og hans musik mere værdigt II

img_2197II Et fint konfettiøjeblik i aftensol under Phlake koncerten i lørdags II

img_2217II Vi boede i Ø-gaderne kvarteret i Aarhus, og jeg blev helt forelsket i dette fine, skæve hus. Her gad jeg godt bo! II

 • Reply
  kathrine
  14. juni 2017 at 13:09

  Sikke en dejlig uge og en masse festlige billeder, hyggeligt! Jeg er vild med billedet af jer to, i ser SÅ godt ud <3

  Hav en skøn onsdag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply
   merimeri
   15. juni 2017 at 15:52

   Hvor er du sød Kathrine – en dejlig kommentar <3
   Håber du har en skøn solskinstorsdag!

Kommenter