Hverdagsliv

SUNDAY BLUES

30. november 2014
Adlinks: Reiss jacket / Ebay tee / Vero Moda jeans (similar here) / Stella McCartney bag / Acne Track boots
 
Mens jeg nyder sidste dag med familiehygge i Bruxelles, så kan I få lov at lade jer underholde af et dagens fra tidligere på ugen. Min “nye” jakke blev flittigt brugt i den forgange uge, og også sammen med et helt simpelt outfit bestående af jeans og tee, synes jeg den var fin og rar. Jeg ville generelt ønske, at jeg havde flere jakker og frakker at vælge imellem, fordi det nærmest er det eneste, man er iført de næste 4-5 måneder. En knælang klassisk navyblå eller sort uldfrakke måtte fx hjertets gerne finde sin vej til min garderobe. Måske man skulle gøre det til et udsalgsprojekt?
Håber I alle får en rar adventssøndag med hyggelige planer.
XX
While I enjoy the last day in Brussels, you can be entertained with an outfit from from earlier this week. I have used my “new” jacket a lot in the bygone week, and I also really like it being paired with simple items like jeans and tee. I would generally wish I had more jackets and coats to choose from, since it’s almost the only thing you will be wearing the next 4-5 months. A knee-length classic navy blue or black woolen coat I wouldn’t mind would find its way to my wardrobe. Perhaps I should make it a sales project in January?
 
Hope you will all have a nice sunday with cozy plans.
 • Reply
  Amalie Henriksen
  30. november 2014 at 9:34

  Hvor er det et fint outfit! Jeg overvejer at købe t-shirten, men jeg er i tvivl om jeg har for brede skuldre .. hvis du gad måle den over skuldrene, ville det gøre min 1. søndag i advent endnu bedre 😀

 • Reply
  Chau
  2. december 2014 at 21:07

  Hvor ser du altså fin ud. Skøn at have sådan en tur med familien./Chau

 • Reply
  Amalie
  16. december 2014 at 7:09

  Hej med dig 🙂

  Tror måske mit spørgsmål er gået tabt i flytningen, kan jeg overtale dig til at svare nu?

  God tirsdag!

  • Reply
   infashionwebelieve
   16. december 2014 at 7:20

   Dét må du virkelig undskylde. Har fuldstændig overset den. Blusen måler 44 cm fra skulder til skulder 🙂 Også en dejlig tirsdag til dig!

 • Reply
  Amalie
  17. december 2014 at 11:10

  Hej igen.
  Det gør bestemt ikke noget 🙂

  Mange tak for svar, jeg har nu bestilt den. kan du huske om den kom ind i din postkasse eller du skulle hente den på posthuset? og hvor længe der gik før den blev leveret?

  Venligst Amalie

Kommenter