Hverdagsliv

NORDIC CHRISTMAS

28. november 2014

Første adventsweekend og den første december er lige rundt om hjørnet. Mange af jer skal måske bruge weekenden på at jule derhjemme? Jeg tager jo til Bruxelles i eftermiddag for at besøge noget af min kærestes familie, så min julepynte-seance må pænt vente til i næste uge. Men derfor kan vi jo godt jule lidt på forskud her på bloggen. For mig er julen hvid som sne, grøn som gran og med masser af metaller til at glitre ud over det hele. Altså er der hverken kravlenisser eller julehjerter hjemme hos os (tror det er mit indre oprør mod det meget røde nisselandskab, som min mor hvert år arrangerede, da jeg var barn), men derimod en mere nordisk inspireret jul. Hvilke farver har jeres jul?
XX
December 1 is just around the corner. Many of you may will maybe use the weekend to decorate for christmas at home? I going to Brussels for the weekend to visit some of my boyfriend’s family, so my Christmas decorations will have to wait until next week. But that shouldn’t stop us from looking at some pretty christmas decoration a bit in advance here on the blog. For me, Christmas is white as snow, green as pine and with lots of metals to sparkle all over the place. So there is no paper elves or Christmas hearts at out home (think it’s my inner revolt against the very red elf scenery, my mother used to organize every year when I was a kid), but instead a more nordic inspired Christmas.  Which colors does your Christmas have?
  • Reply
    Julie / It's My Passions
    28. november 2014 at 23:41

    Det ser også bare så hyggeligt og fint ud 🙂 Min jul er ofte præget af hvid, sort & sølv 🙂

Kommenter