Hverdagsliv

That wednesday feeling

24. oktober 2012

Bik bok parka coat / H&M; knit / Cos shirt /  H&M; pants / H&M; necklace / Topshop loafers

Har lidt en midtuge-krise idag (findes det begreb?) og er træt, fryser og kan ikke rigtig tage mig sammen til noget. Har seriøst siddet og kigget på det her indlæg i halvanden time uden at få skrevet det færdigt. Op ad bakke kan jeg godt fortælle jer! Jeg er startet nyt fag på studiet idag, så måske trætheden skyldes det?! Har egentlig en del jeg burde få læst, men har lige købt den sidste Fifty Shades bog, så den og sofaen lokker irriterende meget. Well well .. Der er jo også en dag i morgen 😉
God aften fine mennesker!

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  25. oktober 2012 at 9:11

  Dejligt outfit!!
  Og hvor er den skøn den strik 🙂

 • Reply
  Line S.
  25. oktober 2012 at 17:51

  Selvom den kradser lidt, så er den virkelig også en life-saver på de kolde dage!

Kommenter