Hverdagsliv

BRUSSELS FOR A WEEKEND

26. november 2014
Jeg skal bruge weekenden i Bruxelles, hvor vi skal besøge noget af min kærestes familie. Vejrudsigten melder om fuld sol, så jeg tænker, at weekenden skal bruges på at slentre rundt i byen med sol på næsen, drikke varm chokolade og spise belgiske vafler. Så kan det da kun blive en god weekend? 😉 Måske nogle af jer har været i byen, og kan tippe om hyggelige cafeer, gader eller parker?
XX
Im going to Brussels for the weekend. The weather forecast has promised me full sun, so I’m planning on spending the weekend with sun on my nose, drinking hot chocolate and eating belgian waffles. Have you been in the city and can guide me to cosy cafes or nice streets or parks that I should visit?
 • Reply
  Anonym
  26. november 2014 at 13:48

  Prøv wouworld app, den viser dig steder i byer, der er værd at besøge, mindre turistede og mere autentiske.

 • Reply
  Karina
  26. november 2014 at 16:27

  Det er en skøn by 😉 Den store plads inde i centrum er hvert fald et besøg værd 😉

 • Reply
  Anonym
  26. november 2014 at 23:11

  Kan du ikke lave et indlæg om vinterjakker til når kulden rigtig rammer Danmark? Mangler virkelig inspiration til en nogenlunde pæn, men også praktisk vinterjakke, som heller ikke er alt for dyr 🙂

 • Reply
  Line
  27. november 2014 at 10:59

  Det er en rigtig god ide, og faktisk har jeg lavet en stor guide tilbage i oktober: http://www.infashionwebelieve.com/2014/10/the-big-coat-guide.htmlMåske den kan bruges? 🙂

 • Reply
  Anonym
  28. november 2014 at 13:45

  I skal helt klart besøge cafeen 'Maison Renardy' i Ixelles-kvarteret. Det er det vildeste sted med hjemmelavet chokolade til kaffen og en skøn atmosfære. Dernæst anbefaler jeg restaurenten Quacielliere og Place Londre på Place Londre.Området omkring børsen er ret hyggeligt med mange gode butikker.God tur :)Ib

Kommenter