Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

13. november 2017

Godmorgen venner, så er vi så småt igang med en ny uge igen. Jeg har som altid været tidligt oppe, men for en gangs skyld er det ikke for at træne, og jeg nyder istedet en rolig morgen med min morgente og tid til lidt skriblerier til bloggen. Det er svært sådan rigtig at være sur på mandagen, når man ved, at det er starten på den uge, hvor en længe ventet ferie endelig sætter ind. Også selvom det betyder, at jeg de kommende arbejdsdage nok også kommer til at løbe lidt ekstra stærkt for at nå at få alle opgaver klar til at blive overleveret. I det mindste er jeg indstillet på det, og jeg har sørget for rare planer efter arbejde, og det er altid en god gulerod at have ventede for enden af arbejdsdagen. Først har jeg nemlig en træningsaftale med min veninde Christina og derefter har jeg inviteret Mads til poke bowls på Olioli, som I måske kan huske, at jeg var svært begejstret for. Faktisk er det anden uge i træk, at Mads og jeg får arrangeret en lille mandagsdate, og det er dælme en rar start på ugen … ligesom et kært tilbageblik på sidste uges fine øjeblikke er det.

img_5267II Sidste mandag stod den på burgerdate på Sliders, og det kan altså godt anbefales som en oplagt kur til lige at kurere de værste post weekendblues II

img_5371II Vi har rykket vores palme op i soveværelset, og jeg bliver så glad hver morgen jeg vågner op til køligt morgenlys og grønne blade for enden af sengen II

img_5378II Sidste uge skamlyttede jeg til Soleima’s cover af Cardi B’s “Bodak Yellow”, som er blevet til som en del af Moyos Live Session Gør jer selv den tjeneste at hør det!! II

vsco-photo-2-2II I torsdags var jeg inviteret til afternoon cocktails af Cointreau, og eftersom mine erfaringer med den franske likør er temmelig begrænsede, tænkte jeg det kunne være sjovt at blive klogere på. Og jeg var i den grad positivt overrasket over hvor mange lækre cocktails der kan mixes på en Cointreau, så der er kommet lidt ny inspiration til fredagsdrinken herhjemme II

vsco-photo-1-2II Mortens Aftens and – jeg elsker at vi har en tradition som mest af alt bare er en undskyldning for at mæske os i and og sovs II

II En begejstret skovtype på tur smuk efterårstur i weekenden II

vsco-photo-13II Babyshower for baby Sophia i går. Hun bliver en forkælet lille dame med alle de begejstrede tanter omkring hende, det er helt sikkert II

vsco-photo-1

II Meget kan man sige om storinvasionen af den amerikanske babyshower tradition, og selvom mange af os – mig selv inklusiv – synes det kan blive lidt skørt med alle de gavefester, så kan man jo ikke sige andet end at det er hyggeligt at bruge en søndag i selskab med en masse søde damer og stort kagebord II

 • Reply
  Maja Harder
  13. november 2017 at 8:56

  Fine billeder 🙂
  Nogle gange er det virkelig også bare dejligt at stå tidligt op, på trods af at man dropper morgen træningen. Bare for at nyde sin kaffe/te og tage den med ro

  • Reply
   merimeri
   13. november 2017 at 20:29

   Så enig. Jeg er meget mere et morgen- end et aftenmennesker, og jeg elsker følelsen af at starte dagen tidligt og vide, at jeg har en hel dag foran mig hvor jeg kan gøre (næsten) hvad jeg har lyst til.

Kommenter