Ting jeg kan li'

DET VIL JEG LAVE I MAJ

3. maj 2018

60783a39-142b-4ed9-ae90-333e99cda60a

Kom maj, du søde milde. Den sang synes passende at have kørende i baghovedet, som jeg skriver det her indlæg. Kalenderen skriver nemlig maj, og det er en måned, jeg kan mærke, at jeg har glædet mig til. Både af åbenlyse årsager som at foråret for alvor sætter sit præg på byen og at måneden er fyldt med en masse rare helligdage, som er med til at forsøde hverdagen. Men også fordi maj blandt andet byder på gensynet med en by, jeg glæder mig ret meget til at rejse til igen, og til fejringen af min ældste og bedste venindes bryllup, som jeg slet ikke er i tvivl om, bliver den mest fantastiske kærlighedsfest. Således er jeg fuld af maj-glæde og når vi om en måned, bevæger os ind i kalenderens officielt første sommermåned, håber jeg, at jeg kigger tilbage på en maj, der har budt på:

 • At vi er kommet et skridt videre med indretningen af det kommende børneværelse. Indtil videre står der bare en seng og troner i det store rum, men det kribler efterhånden i fingrene for at komme igang, så første skridt bliver, at få lavet en asymmetrisk reol af nogle træbogkasser, inspireret af indretningen i Tvis køkkenet her. Vi vil gerne male nogle af bogkasserne grå, så de matcher garderobeskabet, og de andre skal males i en peach agtig farve, som jeg lige skal have fundet den helt rette udgave af.

 • En seriøs oprydning i vores kælderrum. Det trænger virkelig. Det er på det stadie, hvor jeg altid bliver sendt tilbage til Krumborgs kaotiske entre med rod overalt på gulvet, som mor Kromborg ender med at brække benet på grund af (kan I huske den scene fra Krummerne 2). Tror det bliver et projekt til pinseweekenden. Så skal jeg bare lige have Mads med på ideen.

 • Verdens bedste kærlighedsfest, når min bedste veninde Charlotte på lørdag siger ja til hendes Nicolai. Vejrudsigten lover pt sol og 17 grader. Festen skal holdes i Frederiksberg Have. Jeg har outfittet i hus, og gaven ligger klar. Med andre ord, vi er så klar til weekendens fest.

 • Et glædeligt gensyn med Amsterdam, som vi tager til i næste weekend igen. Det er en julegave fra Mads, min lillebror og jeg til vores forældre, og jeg glæder mig sådan til at komme tilbage. Var der med to veninder for nogle år siden, og jeg synes virkelig, det er en rar by. Denne gang glæder jeg mig til endnu flere lækre spiseoplevelser dernede, og jeg har allieret mig med henholdsvis fine Cathrines gennemførte guide til mad, shopping og kaffe i Amsterdam og Dittes miniguide her.

 • Tid til at plante nyt i vores blomsterkasser. Og så drømmer jeg om en stor krukke med en masse krydderurter nede i vores gård. Og måske en kartoffelplante. Det er ren og skær sjæleterapi i løbet af foråret og sommeren at gå og pusle lidt om sit grønt, og selvom jeg bor i byen, har jeg ikke tænkt mig at give afkald på den glæde.

 • Få styr på årets badetøj. Et projekt der kræver lidt ekstra omhu i år, fordi det skal være foreneligt med en gravid-krop. Jeg har stadig et godt øje til den her fra Lovechild. Tror I ikke, at den ville være ret fin?

 • En gråvejrsdag der bliver udnyttet til at tage i biografen og se Lady Bird, som har fået enormt fine anmeldelser.

 • At mit ellers elskede skrivebord finder en ny kærlig ejer, nu vores hjemmekontor skal inddrages til børneværelse. Så hvis nogen gerne vil købe det, så sig lige til.
 • Reply
  Tine Strange
  3. maj 2018 at 22:18

  Ej det er jo min gamle Rigolo Rigolo plakat 😀 Hvor sjovt at se den på din reol! Og tillykke med bebs i mavs!

  • Reply
   merimeri
   4. maj 2018 at 7:33

   Ih så hyggeligt at høre fra dig Tine – og ja, plakaten har det fortrinligt herhjemme 😉 Tak for hilsen til bebs i mavs! Knus til dig

Kommenter