Hverdagsliv

FREDAGSPOST

4. maj 2018

toa-heftiba-399392

Hermed et lille fredagspostkort skrevet mens jeg holder frokostpause på hjemmekontoret. Jeg besluttede nemlig at arbejde hjemmefra i dag, da den lille dame i maven har holdt mig vågen en stor del af natten på grund af kramper og vrøvl med ryggen. Jeg kan virkelig godt mærke, at de eksta kilo, jeg bærer rundt på, begynder at tynge, og kroppen er træt og mast på en måde, jeg ikke har prøvet før. Heldigvis har jeg tid hos en fysioterapeaut senere i dag, som forhåbentlig kan give mig nogle øvelser der kan afhjælpe de rygproblemer, jeg er begyndt at døje med. Nåh, det var dagens klagesang. Ikke mere brok herfra. Det er fredag, og jeg har en fantastisk weekend i sigte. I eftermiddag når jeg er færdig med dagens arbejde, satser Mads og jeg på lidt fredagssol, så vi kan indvie årets Riga-sæson, og måske lige snuppe et lille nip af Mads’ aperol spritz. I aften skal vi bare slappe af og hygge, så vi er klar til bryllup i morgen. Glæder mig så meget til at trække i min fine blomstrede kjole, til at gøre lidt ekstra ud af makeup og hår for en gangs skyld, og bare nyde al den kærlighed, som bryllupper altid emmer af. 

Søndag har vi planer om pizza-brunch på Mother, som jeg har hørt så godt om, men endnu har haft tilgode at få prøvet. Men nu skal det være, og sådan en herlig omgang kulhydrater synes passende ovenpå bryllup, og så tænker jeg i øvrigt, at det vil være en fornuftig bund at få lagt inden vi skal videre til babymesse i Øksnehallen, hvor jeg håber, at vi langt om længe kan få sat hak ud for køb af barnevogn. 

Hvad byder jeres weekend mon på? 

 

    Kommenter