Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

20. juni 2016

Er jeg den eneste, der synes, at ugerne flyver afsted for næsen af en lige for tiden? Føler ikke, det er mange dage siden, jeg sidst delte små rare øjeblikke fra den forgangne uge og nu sidder jeg her igen. Jeg tænker dog, at det må være et tegn på, at tiden bliver brugt godt og en lille tur i fotoalbummet fra sidste uge, vidner da også om, at også den uge bød på en masse gode ting.

FullSizeRender// Som fx danske jordbær med fløde en mandag aften. Selvom vejret ikke lige den dag bød på sommerstemning, så gjorde smagen af disse bær det istedet //

IMG_8220// Glæden over den Calathea plante som netop er flyttet ind i vores soveværelse. Min mangeårige planteforskrækkelse må i den grad siges at være overvundet //

IMG_8231// Jeg er en pasta-pige med stort P og der er nærmest ikke noget, jeg finder mere syndigt end en cremet pastaret. Denne carbonara var i hvert fald et stort hit på en regnvejrs kedelig onsdag //

IMG_8236// Pyjamas, dyner og hjemmelavet koldskål og dyner i sofaen <3 Man skulle tro, jeg ikke havde bestilt andet end at spise mig igennem sidste uge, men mad står nu også mit hjerte utrolig nært, hvilket alle der kender mig, gerne vil skrive under på //

IMG_8288// Lørdag i aftensolen; lykkelig og en lille smule rose-fuld og med ham her ved min side <3 //

IMG_8293// Selvom vejen til mit hjerte går gennem mad (eller pasta, som Mads mener det), så er det også et hit, når man kommer hjem fra arbejde og en gavepose fra Amazing Space venter på køkkenbordet. Mads kunne huske, jeg havde sukket over mine knap så sommerklare fødder og forærede mig derefter et gavekort til en fodbehandling. Vejen til mit hjerte går således både gennem min mave og mine fødder //

 • Reply
  Ida
  20. juni 2016 at 8:33

  Er også pasta pige med stort P, og hvor ser den pasta og vandmelonsalat bare godt ud 🙂

  • Reply
   merimeri
   26. juni 2016 at 21:40

   Er glad for, at vi er flere pastapiger her i flokken 😉

 • Reply
  Katrine
  20. juni 2016 at 16:04

  Åh, jeg elsker virkelig også pasta og især med noget fløde-ost lignende stads :-).
  Skal vist også på udkig efter nye planter til lejligheden – den er ret fin, den du har købt 🙂

  • Reply
   merimeri
   26. juni 2016 at 21:40

   Mmm, bliver helt pastasulten igen ved den kommentar 😉 Jeg er også ret pjattet med vores nye plante – og den kostede kun 79 kr i IKEA, så det er jo nærmest en foræring.

 • Reply
  christina
  29. juni 2016 at 18:08

  Hej – jeg må lige spørge, hvad du har under din Confitti kjole ? Jeg synes nemlig , den er lidt gennemsigtig (har den selv – suk, den er så fin! )

Kommenter