Hverdagsliv

KRØLLEDE TANKER FRA CORONA-KARANTÆNEN

10. april 2020

 • Kommer vi mon til at kunne holde vores bryllup, som vi ønsker det, til september? Eller bør vi allerede nu beslutte at udskyde, fordi chancen for at brylluppet vil skulle afholdes med store restriktioner, er for stor?
 • Hvornår mon denne nye hverdag kommer til at føles så meget som hverdag, at hver dag ikke glider ned i selskab med et eller andet syndigt?
 • Mon jeg overhovedet stadig kan passe min brudekjole med min nye #coronakost?
 • Hvornår er det igen forsvarligt at ses i små grupper af venner og familie og selvfølgelig med nødvendige forholdsregler? Jeg savner!
 • Min mavefornemmelse siger mig, at jeg ikke skal sende Nola afsted i vuggestue, før den nye hverdag i institutionen er veletableret. Med kun to faste voksne til at tage sig af 13 børn der ikke har været i vuggestue i over en måned, har jeg svært ved at forestille mig, at det ikke bliver en kaotisk hverdag, der vil vente hende de første uger.
 • Mon man egentlig ikke forbrænder så tilpas mange kalorier ved at være på farten med en knap 2-årig dagen lang, at den der #coronakost nærmest udligner sig selv? Den håbefulde type!
 • Jeg hader ikke min nye Corona-hverdag. Den er anderledes og udfordrende på nye måder, men jeg trives godt med at arbejde hjemmefra, og jeg elsker den tid, jeg har fået med Nola. At se hende pludselig have et livligt sprog, fantasi og mod opvejer til fulde, at hverdagen er blevet vendt på hovedet.
 • Hvis vores bryllup bliver udskudt, skal vi så rykke beslutningen om at købe sommerhus frem? Kaste vores kærlighed og iver over det projekt, indtil den tid igen kommer, hvor vi kan holde vores drømmebryllup?
 • Er jeg mon slået ud af spillet, hvis jeg overvejer en tur i vaskehal med bilen som børnevenlig underholdning?
 • Reply
  Astrid
  10. april 2020 at 23:25

  Jeg kan kun forestille mig, hvor vanskeligt det er at have en stor fest planlagt, når den nære fremtid er så svær at spå om. Jeg krydser fingre for, at det snart vender mod “de gamle tider.” Mht. investering i sommerhus, tænker jeg at sommeren 2020, er en sommer man virkelig kan få stor glæde af sådan ét, da udsigten til udlandsrejser virker mikroskopisk lille. Heldigt at vi bor i et land der også er fantastisk om sommeren 🙂

  • Reply
   merimeri
   11. april 2020 at 17:59

   Der har i hvert fald taget energien lidt fra bryllupsplanlægningen, når man lige nu ikke ved om man er købt eller solgt. Og jeg ville ellers bare gerne gå og glæde mig! Uanfægtet af krisen har vi faktisk planlægt at bruge sommeren i Danmark, ligesom vi gjorde sidste år. Synes der er så mange skønne perler at opdage herhjemme, og dem vil jeg gerne dyrke for en stund fremfor de eksotiske eventyr i udlandet. Så på den måde føler jeg mig også sikker på at investeringen i sommerhuset både vil være god i år og mange somre frem.

   • Reply
    Astrid
    12. april 2020 at 0:02

    Ja, det kan jeg virkelig godt forstå. Især når det også er en fest der kræver så meget planlægning og en god pose penge. Jeg er også overbevist om at sommerhus i Danmark vil bringe stor lykke i mange år – det vinder også på at det kan gøre glæde året rundt.

    • Reply
     merimeri
     12. april 2020 at 6:18

     Præcis. Et hus der kan bruges året rundt er klart prioriteten. Man kan få så mange gode stunder på tværs af sæsoner på den måde ❤️

Kommenter