Det har jeg på

OOTD: WEEKEND PATTERN

5. maj 2018

attachment-1

attachment-2

attachment-4

II GANNI LEOPARD JAKKE II MANGO PRIKKET KJOLE (gammel, lignende HER) II H&M MAMA JEANS II BIANCO VELVET SANDALER II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE II 

Godmorgen ♥

Jeg er tidligt oppe og hygger med lidt blogtid i sofaen, inden lørdagens program for alvor går igang; træning, weekendmorgenbord med aviser og så – all in på at blive bryllupsklar. Vielsen er først klokken 14, så vi har god tid til en hyggemorgen, hvilket er den bedste start på weekenden, jeg ved. Solen er allerede oppe, himlen er blå uden en sky på himlen, og jeg kan mærke, at i dag bliver en god dag.

Billederne her er fra i går aftes, hvor jeg lige var ude og gå de sko, jeg skal have på til dagens bryllup, lidt til. Egentlig havde jeg først købt dem her, men jeg synes, at min lyse hud forsvandt lidt sammen med den nude farve, og så var det i øvrigt nok en sandal, jeg ikke ville få brugt særlig ofte. De blev returneret, og med hjem istedet kom de her bordeaux veloursandaler med 50% rabat. Og de bliver et hit, kan jeg mærke, for de kan nemlig bruges både til hverdag med jeans, som her, men også sagtens som et festsko til anledninger der kræver lidt ekstra. Tænk at jeg er så voksen nu, at multifunktionelle køb er noget, der særligt begejstrer mit shoppehjerte. Hvad skal det ikke ende med … 

Nåh venner, jeg vil hoppe i træningstøjet og komme afsted, så ikke ambitionen om en hyggemorgen inden bryllup ender med at skride for mig. Kan I have en dejlig solskinslørdag!

attachment-3

 

 • Reply
  Michelle
  5. maj 2018 at 8:53

  Flot outfit😊 god dag til dig😊
  PS elsker at læse med på din blog, du er meget inspirerede både som person, stil og bolig!

  • Reply
   merimeri
   6. maj 2018 at 11:22

   Åh Michelle, sikke en dejlig kommentar at stå op til! Tak for den og fordi du læser med 😘

 • Reply
  Michelle
  5. maj 2018 at 8:59

  Forresten, har du købt mads Nørgaard tasken for nylig? Kan ikke se den online😊

  • Reply
   merimeri
   6. maj 2018 at 11:22

   Yes, den er helt dugfrisk købt inde i Nørgaard butikken på strøget i sidste uge. Har desværre ikke set den online 🙈

 • Reply
  Michelle
  6. maj 2018 at 12:54

  Tak fordi du svarede tilbage😊jeg vil prøve at kigge efter den! Det er så dejligt, at du altid er så positiv på din blog, det smitter af på os andre😊

Kommenter