Det har jeg på

SUNNY MONDAYS BACK IN COPENHAGEN

28. marts 2016

280316II H&M COAT II COS KNIT II TOPSHOP SKINNY JEANS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II ADIDAS STAN SMITH SNEAKERS II

Vi er tilbage i København efter 11 fuldstændig fantastiske dage på Sri Lanka. Som I måske også har set på min instagram (@merimeri.dk), så har rejsen været vanvittigt smuk og berigende og vi er kommet hjem med både kamera og sind fyldt med gode minder. Jeg har planer om at dele en billeddagbog derfra, så jeg lover, at I nok skal komme til at høre mere om turen.

Billederne her er dugfriske, skudt for et par timer siden, hvor vi nød en lang gåtur rundt på et Vesterbro og Frederiksberg badet i solskin. Årh hvor jeg er vild med foråret! Og med mandagsfri. Særligt ovenpå en ferie, hvor man er en smule plaget af jetlag og således vågnede kvart i 5 i morges og derefter ikke havde held til at falde i søvn. Da klokken var 11 havde vi derfor både klaret 2 afsnit af House of Cards, tøjvask, træning, støvsugning og gulvvask. Man kan i hvert fald ikke sige andet, end at jetlag er yderst gavnlig for en effektiv fridag. Håber dog, det lykkes mig at sove lidt længere i morgen 😉

Har I haft en god påskeferie?

 • Reply
  Marie
  28. marts 2016 at 15:37

  Åh, sikke et lækkert outfit! Jakken er jeg helt misundelig på 😉

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  • Reply
   merimeri
   28. marts 2016 at 20:27

   Årh du er sød, tak Marie. Jakken er absolut også et af mine bedste H&M-køb, som jeg nok aldrig skiller mig af med.

 • Reply
  Nikoline
  28. marts 2016 at 17:23

  Hold da op, lyder som om at du har haft en produktiv morgen 😉 Og hvor jeg glæder mig til at høre mere om din tur.. God påske!

  TheNormcoreRebel

  • Reply
   merimeri
   28. marts 2016 at 20:34

   Haha ja det må siges at være en af de mere effektive morgener 😉 Efter små to ugers ferie, kriblede det dog også lidt indeni mig for at få bestilt noget, så det hjalp nok også lidt på effektiviteten, hehe. Og tusind tak, håber også, du har haft en god påske Nikoline!

 • Reply
  Josefine
  29. marts 2016 at 22:28

  Har du mon link til blusen fra Cos? 🙂

  • Reply
   merimeri
   30. marts 2016 at 8:24

   Hej Josefine, det er desværre en sag fra sidste forår, så den er ikke at finde fra ny længere 🙁

Kommenter