Rejser & rejseguides

FERIESTEMNING // SRI LANKA VENTER FORUDE

16. marts 2016

IMG_7467

Om under fire timer sætter jeg mig til rette i et flysæde med kurs mod Sri Lanka, og jeg glæder mig så afsindigt til alle de oplevelser, der venter forude. Jeg har ikke nået at forberede det mindste til bloggen, så den får nok lov at holde ferie sammen med mig. Til gengæld har jeg planer om at dele masser af ferieoplevelser på både instagram (@merimeri.dk) og på Snapchat (@lineschjelde), så følg endelig med der.

Måske jeg finder tid at tjekke ind på bloggen i ny og næ med et par opdateringer, men hvis ikke, så ses vi efter påske.

Au revoir, venner.

 • Reply
  Lullumut
  16. marts 2016 at 18:37

  Rigtig god ferie, søde Line 🙂 Glæder mig til billeder!

  • Reply
   merimeri
   20. marts 2016 at 13:52

   Tak søde Louise. Håber, du følger med på instagram og snapchat, hvor jeg er flittig at dele billeder, mens bloggen holder ferie

Kommenter