Rejser & rejseguides

SOMMERTIP: GLAMPING PÅ LILLERO

24. juni 2020

Mads kidnappede mig kærligt til en hemmelig getaway bare ham og jeg fra torsdag til fredag i sidste uge. Ingen hints måtte jeg få, og på vejen afsted havde jeg således gang i en udspørge, der kunne have fået selv en efterforsker ved politiet til at miste pusten. Så nysgerrig som vi drog afsted ud i sommerlandet, for mit vedkommende uden anelse om målet.

Målet skulle vise sig at være et helt fortryllende sted ved Høve Strand. LILLERO er navnet, og præcis som det antyder, er det en lille plet der indgyder til ro og nærvær. I skyggen af fyrreskov og med udsigt til hyben og havet ved Sejerøbugten har et ægtepar med deres to børn og en hund besluttet sig for at starte en naturcampingplads, hvor det er muligt at overnatte i et af de på nuværende tidspunkt 8 luksustelte, der ligger bredt spredt rundt om på pladsen. Teltene varierer i størrelse og kan huse mellem to og fire personer, og i sommersæsonen er det er oplagt mål som familie takket være den nære badestrand og de familievenlige omgivelser.

En overnatning koster fra 1600kr inklusiv morgenmad. Aftensmad og frokost kan man spise på MADRO, der ligesom resten af oplevelsen også foregår under åben himmel, og til den lille lette sult eller tørst kan man fint forsyne sig i pladsens kiosk, der serverer kaffe, te, drinks og alskens lækre snacks.

Der er i den grad tænkt over helhedsoplevelsen på LILLERO og man mærker omtanken, i alt hvad der bliver gjort. Fra morgenmadsbestillingssedlen, der sørger for, at du du får lige dét du gerne vil have, og samtidig sikrer, at der ikke er en masse mad tilovers. Fra campingfatter der kommer rundt og tænder bålfadet ved alle teltpladserne, som solen er på vej til at sætte sig, og derudover forsyner alle gæster med skumfiduser til at riste over bålet.

Alt var så fortryllende fint, og en helt uventet oplevelse at få der i skovbrynet, og jeg drømmer allerede om, at der bliver en næste gang.

Det er svært rigtig at få ordene til at stå mål med billlederne, så jeg vil blot lade sidstnævnte tale for sig selv, og ellers blot give LILLERO min varmeste og kærligste anbefaling ♥

Besøg LILLERO her.

 • Reply
  Caroline
  24. juni 2020 at 9:53

  Det ser så skønt ud! Jeg har booket en nat til min kæreste og jeg i morgen, og jeg glæder mig helt vildt. Vi har allerede glampet to gange i NYC, og det var fantastisk.

  • Reply
   merimeri
   25. juni 2020 at 10:49

   Ej hvor skønt søde Caroline! Jeg er så misundelig, kunne snildt snuppe en tur til. Håber I får den bedste fredfyldte stund der <3

Kommenter