Det har jeg på Et godt tip

FREDAGSPOST

26. juni 2020

II H&M TOP II GANNI NEDERDEL II SHOE THE BEAR SANDALER II VRS FLETTASKE (i Føtex og Bilka nu) II

Min ferieeufori har sat ind for fuld skrue, som byens gader i dag fyldes af glade studenter i vogn, og skoleklasser der fejrer sidste skoledag. Jeg føler den! Også selvom det lige er en uge for tidligt for vores vedkommende, da vores ferie først skydes igang næste fredag. Det er så tæt på, at en uge fra eller tid føles overkommeligt. Den seneste tids sommervejr spiller helt klart ind, og jeg ville – ganske som jeg har følt det på sommerdage også de andre år – ønske at den danske sommer aldrig måtte få en ende. Den føles helt og aldeles magisk, og måske lidt ekstra fin i år, hvor den er kommet bag på os alle. “Er det allerede juni?” hører jeg alle omkring mig sige. Det forsømte forår der forsvandt mellem fingrene på os, og efterlod os forvirrede på tærsklen til sommeren. Men nu er den her, og jeg fyldes med glæde og forventning på den der sprudledende måde, hvor man ender med at gå lidt forvirret rundt om sig selv, fordi der er så meget energi at tage hånd om. Denne uge har været god og rar, og jeg er trods alt lykkedes med at få kanaliseret noget af al den gode energi ud i planer, der for en kort stund har føltes som ferie, selvom det ikke er tilfældet endnu. Sådan må den næste uge gerne fortsætte, tak.

I tiden før corona ville fredag jo være lig med min fredagshilsen med weekendtips, og nu hvor verden igen føles vant og lys, må det være på tide at gribe bolden igen. Vi er sikkert mange, der igen har mod på planer og weekendglæder, der ikke kun foregår derhjemme. Så det vil dagens indlæg handle om, sammen med et af de mest sommerlige outfit, jeg kan mønstre for tiden. Printet nederdel fra Ganni med kig til bare ben og et udsalgsfund hos H&M, der lader mig finde min indre señorita frem. Olé.

Rigtig glædelig fredag og snarlig weekend, venner!

Weekendtips

 • Du kan give seneste episode af To The Moon Honey’s podcast et lyt. Denne gang kommer panelet nemlig med hacks til den gode sommerferie med børn, og dem er vi sikkert mange, der ender med at få brug for.
 • Tag på pluk-selv udflugt til Kildebrønde Frugtplantage ved Greve, der lige nu bugner af sommersøde jordbær.
 • Udnyt det gode vejr til at besøge Kødbyens nye grønne madmarked, der holder til på Slagterhusgade hele sommeren.
 • Find inspiration til din sommer herhjemme med momondos guide til de bedste oplevelser i Danmark.
 • Lad din weekendkaffe glide ned sammen med Prologs nye ice cream sandwich, der er lavet i samarbejde med Østerberg. Du kan også lade dig køle ned hos den nye isbar hos Bageriet Brød på Enghave Vej. Jeg har – naturligvis – været forbi og smage, og de kolde hjemmerørte is får en varm anbefaling herfra.
 • Reply
  Michaela
  29. juni 2020 at 15:16

  Rigtig sommer fin du er😊🌸 Må jeg spørge hvad størrelse, du har købt blusen i? Der står på hjemmesiden, at den er lille i str.

  • Reply
   merimeri
   30. juni 2020 at 11:19

   Tak, hvor er du sød Michaela! Jeg er også gået en størrelse op i blusen, og er endt i en 38. Så vil give dem ret i, at den er lidt lille i størrelsen!

Kommenter