På ønskelisten

SUMMER ESSENTIALS + FRI FRAGT HOS H&M

29. marts 2016

summer-essentials

II 1 H&M BATHING SUIT II 2 MONKI SUNGLASSES II 3 H&M OFF SHOULDER TOP II 4 HAY BEACH TOWEL II 5 H&M SANDALS II

Sommeren er inden længe inden for rækkevidde og det er tid at lufte bare skuldre, tæer og badetøj. Det er jeg garanteret ikke den eneste, der glæder mig til? 

Jeg har fundet frem til nogle sommer uundværligheder, som jeg har et godt øje til. Både badedragten, off shoulder toppen og sandalerne er fra H&M, som i øvrigt har fri fragt med koden 3291 (gælder resten af dagen i dag den 29.03). 

ENGLISH: Summer is almost here and it’s time to sport those bare shoulders, toes and swim wear. Guessing I’m not the only one, that look forwards to this? I’ve come up with five summer essentials, that I have my eyes on at the moment. Both the bathing suit, off shoulder top and sandals are from H&M, which btw offers free shipping with the discount code 3291 (offer is valid rest of the day today March 29). 

Kommenter