På ønskelisten

ON MY WISHLIST // MIAMI SHOPPING

15. april 2015

miami-shoppingHvis det er gået nogens næse forbi, så drager jeg snart til Miami. Om 4 dage! Forventningens glæde er efterhånden begyndt at melde sig og glæden blev ikke mindre, da jeg her til morgen tjekkede vejrudsigten, som melder om 30 grader. Min nye bikini kom med posten igår, og således vil jeg mene, at jeg efterhånden er rejseklar. Shoppelisten er også renskrevet – og nu, visualiseret – og jeg tænkte, at jeg lige ville dele den med jer. Jeg har tidligere skrevet om, hvordan jeg altid får gjort mig nogle dumme fejlkøb, når jeg er på ferie, og derfor har jeg forud for Miami virkelig forsøgt at gøre mig umage med at få skrevet de ting ned som jeg rent faktisk mangler og som det giver mening at købe i USA. Således .. Når jeg den første maj vender tilbage til et (forhåbentligt) forårsramt DK, så håber jeg at min kuffert indeholder følgende:

– Genopfyldning af min favorit Redken serie; Blonde Idol. Jeg har skrevet lidt om den her, og begejstringen er stadig ikke blevet mindre.

– Let læst chick lit, som er perfekt til dagene på stranden. Jeg har Im not that kind of a girl og How to be Parisian stående på min list.

– Lidt nyt til sportstøjskuffen. Gerne toppe og strømper. When in the land of sports, right? 😉

– Nye løbesko står i virkeligheden højest på ønskesedlen. Mine nuværende er udtjent, og jeg har hørt virkelig meget godt om de nye Adidas Ultra Boozt, så jeg håber, de kan findes lidt billigere i Miami.

– Og så skal jeg prøve Mario Badescus hudpleje, som jeg af flere gange har fået anbefalet. Mangler øjencreme, dagcreme og bodylotion, så dem kan jeg jo passende købe herfra.

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

    Kommenter