Et godt tip

WARDROBE FAVORITES ON SALE

17. april 2015

basics-on-sale// GREY JERSEY // GREY TEE // BLACK LACE BRA // BLACK LACE PANTIES // SILK SHIRT//
// NUDE LACE BRA // NUDE LACE PANTIES // BLACK JERSEY //

Hej piger, nåh, er I ved at være klar på weekend? Det er jeg i hvert fald og det ser jo ud til at vejret viser sig fra sin bedste side, så det har jeg planer om at udnytte. Jeg skal lige have overstået et vejledningsmøde med vores specialevejleder her i eftermiddag, en enkelt deadline på job og så er jeg ellers klar til at gå på weekend. I aften har jeg inviteret min kæreste i VEGA, hvor vi skal ind og høre Suspekt og i morgen har min veninde og jeg planer om, at loppe den på Vogelkops loppemarked på Vesterbro (se mere her), så kig endelig forbi hvis I er ude at strolle i solen på de kanter! 

Nåh men indlægget her skulle egentlig handle om noget ganske andet. Igår tikkede der nemlig en mail ind om, at Magasin giver 30-50% på alt tøj og lingeri fra Magasins eget mærke, og som trofast fan af Magasins basis bluser og lingeri, så er det altså et tip, jeg finder værd at dele. FAVORIT blusen (den grå langærmede) kan du fx få til halv pris lige nu og jeg overvejer alvorligt om jeg skulle købe en reserve 😉 Også den sorte langærmede ser fin ud og måske min grå ville have meget godt af en sort aflastning. Tilbuddet gælder t.o.m søndag den 26. april og både i de fysiske butikker og online.

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

    Kommenter