Et godt tip På ønskelisten

EFTERÅR MED H&M PREMIUM

5. oktober 2016

hm-premium-quality

II 1 LEATHER SKIRT II 2 SILK BOMBER JACKET II 3 LEATHER PENCIL SKIRT II 4 MERINO WOOL TURTLENECK II 5 KASHMIR KNIT II 6 MOHAIR CARDIGAN II

Så blev det i den grad efterår, og det er igen tid at finde de tykke trøjer, efterårsjakken og læderbukserne – hvis man er heldig at eje sådan et par – frem fra gemmerne. Jeg har tidligere skrevet om, hvordan jeg egentlig har set lidt frem til efteråretstøjet, som i min optik er vældigt mere spændende end sommertøjet, og forleden fik jeg så ryddet op i garderoben, for at gøre status over, hvad jeg reelt mangler i min basisgarderoben for at blive klar til den nye sæson. 

Og for mit vedkommende står strik, en lædernederdel og, hvis, budgettet tillader det, et par læderbukser øverst på ønskelisten. Alle tre er sager, det nemt kan blive en temmelig dyr fornøjelse at investere i, og jeg brugte derfor lidt tid igår på at kigge nærmere på H&Ms Premium Quality kollektion. Jeg er kæmpe fan af H&M Premium som jeg altid synes er garant for virkelig god kvalitet til relativt få penge, og med lækre materialer som kashmir, silke og læder, er der ret mange basis fristelser at vælge imellem.

Ovenstående 6 er bare et udpluk af mine favoritter, men jeg er særligt lun på den sorte a-formede lædernederdel, den mørkeblå merino rullekrave og den sorte mohair cardigan.

Har I nogle basiskøb I skal ud og investere i til den kommende sæson?

Kommenter