Boligindretning

BOLIGDRØM I GRÅ NUANCER

8. oktober 2016

alvhem-lejlighedPhoto credit:  Alvhem

Apropos mit indlæg forleden om, hvordan jeg for tiden har en frygtelig lyst til at lave om i min lejlighed, så er et virtuelt smut forbi Göteborg-mægleren Alvhem et fast punkt på min internet to-do. Der er altid så mange fine boliger at blive inspireret af, og svensken må i den grad siges at mestre den skandinaviske minimalisme til perfektion. 

Her til morgen er jeg fx faldet over denne drøm af en lejlighed, som straks har givet mig lyst til at male mine hvide vægge over med forskellige toner af grå. Det gør virkelig noget ved et rum, og giver på en og samme tid både en rå kontrast og en feminin elegance. Lejligheden er samtidig et ret fint eksempel på, hvor fint IKEA tager sig ud i kombination med mere tidsløse designklassikere som String-reolen og vintage design. Både sofa, sofabord og lænestol er fx fra IKEA, men de mange personlige og skæve detaljer, der er tilføjet stuen, gør, at rummet alligevel ikke kommer til at fremstå mainstream. 

Hvad synes I om lejligheden?

 • Reply
  IDA
  8. oktober 2016 at 9:40

  Jeg er helt tosset med sofa-afdelingen 🙂 Kender godt den hjemmeside, der er simpelthen de fineste svenske lejligheder!

  • Reply
   merimeri
   9. oktober 2016 at 9:15

   Ja ikke? Det gør virkelig en forskel for lejlighedens fremtoning, når der er tænkt så meget over stylingen, og jeg får nærmest lyst til at købe dem alle 😉 Kender du også Stadshem.se og 55kvadrat.se? Hvis ikke, så er de også værd at tjekke ud 🙂

 • Reply
  kathrine johansen
  8. oktober 2016 at 22:04

  Jeg er helt tosset med lejligheden, synes simpelthen den er super flot og lige noget jeg godt kunne bo i! 🙂

  God aften!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  • Reply
   merimeri
   9. oktober 2016 at 9:13

   Ja, den ville altså ikke være så tosset at flytte ind i. Så simpel og fin, og heldigvis med mange små detaljer, som man nemt ville kunne kopiere i sit eget hjem.

 • Reply
  Sara
  12. oktober 2016 at 16:01

  Hej Line,
  Du skriver at lænestol og sofa er fra ikea. Har du links? Kan ikke lige finde det derinde 🙂

Kommenter