Boligindretning

INSPIRATION TIL INDRETNING AF DEN LILLE LEJLIGHED

3. november 2016

indretning-lille-lejlighedBilleder fra 55kvadrat.se

Som jeg skrev den anden da, så er boligjagten i den grad sat ind og jeg bogmærker boligannoncer i et væk. Desværre flyder det ikke just med to- og treværelseslejligheder, som det samtidig er til at betale, så jeg er også begyndt at tø lidt op for ideen om en etværelses. Måske det endda ligefrem kunne være hyggeligt. Sådan lidt new yorker loft agtigt. I hvert fald med lidt god fantasi, haha. 

Inden jeg helt overgiver mig til tanken om færre kvadrater at boltre mig på, har jeg selvfølgelig kigget mig lidt om efter indretningsinspiration til en lille lejlighed. Og ja, du har gættet rigtigt. Mine svenske mæglervenner kom mig endnu engang til undsætning. Etværelseslejligheden her faldt jeg over hos 55kvadrat.se og den er simpelthen så fin og godt udnyttet, med et let og luftigt udtryk til trods for de relativt få kvadratmeter og både stue- og soveværelsesfunktioner samlet i ét rum. Jeg ville i hvert fald ikke have spor imod at bo her – eller i hvert fald få inspiration fra den til indretningen af min næste lejlighed.

Er jeg i øvrigt den eneste, der begynder at blive lidt vild med lædersofaer igen? 

    Kommenter