Boligindretning

LIVING // BATHROOM DETAILS

12. november 2015

bathroom-stilleben

Jeg har haft gang i endnu et dimse-projekt herhjemme. Denne gang var det med formålet om at få lidt æstetik ud på badeværelset. Og jeg synes faktisk, at det er lykkedes meget godt?! I hvert fald er jeg super glad for detaljerne her, som giver lidt hygge til et rum som ellers er lidt kedeligt. Og de fleste af tingene er det faktisk lykkedes mig at finde i budgetvenlige udgaver.

Marmorbakken er fra Bolia og kostede kun 299 kr. Duftpindene er fra Rituals, og kan bl.a. fås billigt i Netto, med de der mærker man kan samle, når man køber for x antal kroner. Orker man ikke dét projekt, kan de også findes i Magasin. Sæberne fra LA:Bruket, bronzelyset fra H&M og det samme med glasvasen. Kurven til toiletpapir er fra Søstrene Grene. 

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  12. november 2015 at 8:40

  Det ser super fint ud! 🙂 Jeg er vild med marmorbakken og den lille vase!

  • Reply
   infashionwebelieve
   12. november 2015 at 9:23

   Dem er jeg også selv virkelig glade for – og især at det lykkedes mig at finde dem til så god en pris.

 • Reply
  Ida
  12. november 2015 at 15:06

  Hvor ville jeg ønske at mit badeværelse var stort nok, til at der kunne stilles (nogle ting overhoved) derud. Men det er så lille 🙁

  • Reply
   infashionwebelieve
   12. november 2015 at 15:54

   Til gengæld har du fået et helt nyt badeværelse, dét må da også tælle som lidt 😉
   Ej jeg kan sagtens følge dig. I vores gamle lejlighed havde vi også et klassisk småt Københavner-badeværelse uden plads til hverken skab eller andet nips, og det var også lidt kedeligt i længden. Så meget desto mere grund til at dimse den lidt ekstra i alle de andre rum 😉

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  12. november 2015 at 18:15

  Helt vildt fine detaljer. Gad godt at jeg kunne lave fine opsatser inde på mit badeværelse, men kan nærmest kun lige vende mig derinde 😉

  • Reply
   infashionwebelieve
   13. november 2015 at 8:11

   Det var også en af de ting, jeg ærgrede mig mest over med det lille badeværelse, vi havde i vores gamle lejlighed. Men så har man så meget desto mere grund til at dimse den lidt ekstra i de andre rum 😉

Kommenter