Hverdagsliv

MERIMERI.DK ER I LUFTEN

13. november 2015

IMG_6628

Første indlæg under nyt blognavn. meri meri … kan I lide det? Det håber jeg. Jeg er i hvert fald hamrende glad for det og det er meget mere mig, end infashionwebelieve har været det det seneste år. Meget er nemlig sket med mig, og derfor naturligt også med bloggen, siden jeg startede den for fire år siden, og jeg kunne efterhånden ikke rigtig se mig selv bag infashionwebelieve. Dét navn klingede lidt rigeligt af mode, og selvom mode stadig er en stor del af mit liv og mine interesser, så har jeg også mange andre ting på hjerte, som jeg gerne vil dele med jer her på domænet – og det skal mit blognavn også kunne rumme.

Og det kan meri meri. Et navn der opstod ud af det blå for nogle måneder siden i forbindelse med et andet projekt, som jeg forhåbentlig snart kan dele med jer, og siden da har det rumsteret i baghovedet, uden at jeg helt kunne finde ud af, hvad jeg skulle gøre med det. Indtil nu. Og nu hvor beslutningen er truffet, domænet er købt og navnet er live, så føles det helt, helt rigtigt.

Bortset fra navnet, så fortsætter mit arbejde med bloggen her ganske som vanlig. Der vil stadig være tips til uundværlige basisitems og lækre garderobefristelser, inspirerende boligreportager, boligkøb, skønhedsfavoritter, opskrifter på nem og sund hverdagsmad, rejseguides og hverdagsskriblerier. Kort sagt lidt om alt det, der inspirerer og optager mig i  min hverdag.

Håber, I har lyst til at blive hængende!

 • Reply
  StyleStories
  13. november 2015 at 21:18

  Nogle gange trænger man bare til fornyelse! Tillykke med det nye, fine navn. Glæder mig til at følge med fortsat

  • Reply
   infashionwebelieve
   15. november 2015 at 8:49

   Præcis. og forandringer skulle efter sigende være sundt 😉 Er glad for, du fortsat vil læse med søde Mette.

 • Reply
  Kirstine
  14. november 2015 at 10:37

  Jeg synes det er så fint et navn, der lige passer til dig 😉

  • Reply
   infashionwebelieve
   15. november 2015 at 8:50

   Årh tak, Kirstine, dét er jeg virkelig glad for at høre, at du synes. Det føles også mere som mig, fremfor det andet.

 • Reply
  Ida
  19. november 2015 at 6:47

  Det er så fint og jeg er vild med det 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   22. november 2015 at 19:41

   Juhuuu, dét er jeg bare så glad for at høre søde Ida!

Kommenter