Boligindretning

ONE WEEK DOWN // STATUS FRA BYGGEBOBLEN

9. august 2015

Skærmbillede 2015-08-09 kl. 07.00.31

Vi har nu haft lejligheden i en uge, og på en og samme tid føles det som den længste og korteste uge nogensinde. Dagene flyver vitterligt afsted og jeg har været nødt til at tage nogle dage offline, for at kunne følge med. Til gengæld hjælper det, at jeg for tiden vågner før kl 6 (ja også om søndagen) og vi når derfor en del i løbet af dagen, selvom vi stadig er på stadiet, hvor projekterne er af den små og ikke så synlige slags. Som fx at banke lofter ned, fræse el ind i væggen og grunde vinduer (sexy, I know). Til gengæld satser vi på, at tingene rigtig tager fart fra i næste uge, hvor tømrer, murer og elektriker for alvor går igang. Og som typen der har det bedst, når hun er i kontrol med tingene, kan I nok forstå, at jeg glæder mig til at se fremskridt, så jeg kan føle, at vi bare er nogenlunde on-time med tidsplanen. Mind mig i øvrigt lige om en anden gang, at sådan en skal man ikke lave, når man beslutter sig for at totalrenovere en lejlighed. Chancen for at den holder, er alligevel minimal 😉

Foruden det åbenlyse højdepunkt med at vi har overtaget lejligheden, så har det også affødt stor begejstring, at køkkenet nu er besluttet (og delvis indkøbt) og jeg glæder mig som et lille barn til, at det bliver sat op. Vi har, som jeg tidligere har snakket om, valgt et IKEA køkken. Det er blevet til store, grebsløse hvide låger, en hvidolieret bordplade i eg og mørk linoleum på gulvet, som I kan se på tegningen her. Rummet bliver jo åbent ind mod spisestuen, men dér stod IKEA-kitchenplanner altså af, og det må I istedet tænke jer til, indtil jeg kan vise jer rigtige billeder.

Håber ellers I har det godt derude. Bloggen og I er savnet og jeg glæder mig til at være tilbage for fuld styrke post lejlighedsprojekt og specialeaflevering.

 • Reply
  Ida
  9. august 2015 at 9:39

  Line.. For søren hvor jeg synes at det lyder spændende. Glæder mig så meget til at se hvordan det ender ud 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   9. august 2015 at 10:05

   Det kan du også tro, at det er søde Ida. Og selvom selve processen måske ikke er den fedeste, så er vi SÅ glade for, at lejligheden bliver præcis, som vi drømmer om.

Kommenter