Boligindretning

ELLOS GULVTÆPPER MED 40% RABAT

7. juli 2016

ellos-gulvtæppe// 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 //

En af mine kolleger er netop flyttet i ny lejlighed, og jeg har fået lov til at komme med gode ideer til indretningen. De er et projekt, der i den grad behager mig – og nok også Mads, som derved slipper for, at jeg får en stund kommer med nye påfund om ting, der skal laves op derhjemme. Istedet har jeg nu min kollegas lejlighed at rette mine ideer imod. 

Hans lejlighed er en to-værelses, hvoraf det ene er et stort rum, der både fungerer som køkken-alrum og stue. Lejligheden er samtidig helt nyistandsat med lyse gulve og store åbne vinduer, så rummene kan nemt komme til at virke lidt golde. Derfor har min første anbefaling været at forsøge at lave en usynlig opdeling af de forskellige funktioner i det store rum, således at man alligevel får lidt en følelse af et seperat køkken, spisestue og stue, uden at rummet som sådan er delt op.

I stuen er en oplagt måde, at samle den funktion på, ved at bruge et gulvtæppe som midtpunkt for sofa og sofabords arrangementet. Den ide var min kollega med på, og næste opgave var derfor, at finde inspiration til et gulvtæppe. Og det var ikke noget problem, eftersom der findes virkelig mange fine bud derude, ovenikøbet til ret gode priser. Det er bl.a. tilfældet hos Ellos, hvor disse seks gulvtæpper er fundet. Vi har selv nummer 4, som vi er afsindigt glade for, og gerne anbefaler andre, som er på jagt efter et gulvtæppe.

Hos Ellos er der faktisk mulighed for lige nu at få et af gulvtæpperne med 40% rabat, hvis man er ny kunde og ikke har handlet hos Ellos de sidste to år. Tæpperne, som i forvejen er ret overkommelige i pris, kan dermed blive endnu billigere, og sådan et tip er for godt til ikke at dele.

    Kommenter