Det har jeg på

MØNSTERMIX, ONSDAGSGLÆDER OG FERIENEDTÆLLING

6. juli 2016

060716II SELECTED FEMME DRESS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II ZARA SANDALS II

Udover at være et stort hit på madfronten, viste Stockholm sig også at byde på temmelig mange udsalgsfristelser, som jeg havde svært ved ikke at lade mig rive med af. Derfor er der da også kommet lidt nye ting til garderoben med hjem – blandt andet kjolen her fra Selected Femme, som jeg synes var så fin med sin draperede pasform og pæne print. Jeg kan desværre ikke finde den online, så kan ikke linke til den, men måske man kan være heldig at finde den hos nogle af Selecteds fysiske forhandlere, skulle man være fristet.

Indlægget her er for en gangs skyld ikke planlagt på forhånd og jeg nyder helt at kunne skrive i realtid. Ovenpå et par travle dage, har jeg nemlig ingen planer i aften, og jeg har istedet tid at få blogget, ryddet op herhjemme og i garderoben (hvilket der i den grad trænger til) og så håber jeg, at jeg kan lokke Mads med ud på en gåtur, inden EM semifinalen går igang senere og for lige at nå at nyde at det endelig er holdt op med at regne!

Håber sådan, at det her kedelige sommervejr snart er på retur. Går jo på ferie på fredag, så ferienedtællingen er i den grad gået igang, og eftersom den første af vores to ferieuger skal bruges herhjemme, er der trods alt lidt mere ved det, hvis vejret er godt. Forestiller mig at en uge indendøre med Netflix godt kan gå hen og blive lidt kedeligt til sidst.

 • Reply
  Anne
  6. juli 2016 at 20:26

  Hvor ser du godt ud! Jeg kan godt forstå at du slog til på den kjole. Den er da også rigtig fin 🙂 Du har vel ikke et style navn på den? Kh. Anne

  • Reply
   merimeri
   6. juli 2016 at 20:37

   Åh du er sød Anne, tak! Den hedder Sjenniva 2/4 dress – og det er netop lykkedes mig at finde den på et outlet her: http://www.booztlet.com/dk/da/selected-femme/sfjenniva-2-4-dress_13138242/13138248. Måske du kan være heldig, at den er der i din størrelse? 🙂 Kh.

   • Reply
    Anne
    6. juli 2016 at 21:56

    JAAA! Tusind tak! 😀 Den skal helt sikkert hjem. Er den normal i størrelsen og hvilken størrelse har du den mon i? 🙂

    • Reply
     merimeri
     6. juli 2016 at 22:17

     Ja, det vil jeg sige, at den er. Jeg har min i en str. 36, hvilket også er min vante størrelse.

   • Reply
    Anne
    6. juli 2016 at 21:57

    Jaaa! Tusind tak! Den skal helt sikkert hjem. Er den normal i størrelsen og hvilken størrelse har du den mon i? Kh. Anne.

Kommenter