Det har jeg på

WHAT I WEAR // OFFICE ATTIRE

9. oktober 2015

071015II H&M COAT (SIMILAR HERE) II ACNE SCARF II COS FINE KNIT II WHYRED PANTS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II OTHER STORIES FLATS (SIMILAR HERE) II TRINE TUXEN GOLD NECKLACE II

Første uge som færdiguddannet er gået og selvom jeg også glæder mig til at starte arbejde på fuldtid, så har det virkelig været rart og tiltrængt med en uge uden det store på programmet. Jeg har haft tid til spontane kaffeaftaler, at komme i bund med ubesvarede kommentarer og mails på bloggen og at kunne strege en god del af de to-dos, jeg har stående på listen over mangler i lejligheden. Så rart.

Jeg har sidste vagt i mit studiejob hos Help i dag og derefter sætter jeg kursen mod Sydsjælland, hvor jeg skal bruge weekenden hos mine forældre, hvilket jeg glæder mig helt vildt til. Har ikke været hjemme hos dem siden midten af juli og det bliver første gang i mange, mange år, at jeg tager derhjem uden at have tasken fyldt med studiebøger og hensigten om at skulle læse op i weekenden. Indtil videre er jeg ret vild med livet som færdiguddannet!

Hvad skal I lave i weekenden?

 • Reply
  Liselotte / Everyday Couture
  9. oktober 2015 at 13:57

  Er vild med looket – jakken ser virkelig skøn ud 🙂

  / Liselotte

  • Reply
   infashionwebelieve
   9. oktober 2015 at 18:16

   Jeg kan også mærke, at looket bliver en ny favorit. Det er i hvert fald blevet brugt flittigt, siden jeg havde det på første gang i mandags 🙂
   Og jakken er jeg også stadig lige vild med. Elsker når man kan have det sådan med et highstreet-køb.

 • Reply
  Lullumut
  9. oktober 2015 at 17:58

  Virkelig fed sammensætning af dit tøj 🙂
  Åh, det er så fantastisk, at du er færdig og nu kan slappe af 🙂 Er spændt på at høre, hvad der skal ske på jobfronten 😉

  • Reply
   infashionwebelieve
   9. oktober 2015 at 18:14

   Tak søde, det var faktisk første gang jeg havde den kombination på, men følte mig afsindigt godt tilpas i det, så det bliver helt sikkert ikke sidste gang!
   Glæder mig sådan til, at kunne dele med jer, hvad det er jeg starter på 1. november, men skal lige have underskrevet kontrakten, før jeg tør løfte sløret 😉

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  9. oktober 2015 at 18:18

  Fedt outfit!
  Det lyder som en dejlig weekend. Her står den på ren afslapning og en fødselsdag hos min kærestes lillebror 🙂

 • Reply
  Ida
  9. oktober 2015 at 18:59

  Det lyder som en helt vildt rar weekend du har foran dig – og så bliver den sikkert også lidt underlig, når nu der ikke er nogle studiebøger der skal åbnes 🙂
  Og så er jeg ret vild med din tøj sammensætning. De bukser og de sko er utrolig fede 🙂

Kommenter