Det har jeg på

HVERDAGSBLONDER OG TORSDAGSPLANER

2. februar 2017

p1280075p1280015II ACNE CARDIGAN (LINK HER) II OTHER STORIES T-SHIRT (LINK HER) II CUSTOMMADE BLONDE SILKETOP (LINK HER) II TOPSHOP JAMIE JEANS (LINK HER) II PROENZA SCHOULER PS1 MEDIUM TASKE (LINK HER) II ZARA LOAFERS II TRINE TUXEN GULDHALSKÆDE (LINK HER)

Så blev det torsdag og weekenden venter lige rundt om hjørnet. Den tanke er nu meget rar. Ugen her har nemlig været fyldt med aftaler, og selvom de alle har været af den rare slags, så kan jeg også mærke, at jeg efterhånden trænger til at trække stikket og lave ingenting. Nyde min nye lejlighed, gå ture i mit nye kvarter, slappe af i joggingtøj og dase i sofaen med en god bog og min yndlingste. Åh weekend, du er tiltrængt.

Outfittet her er fra i tirsdags, og jeg tror slet ikke, at jeg har fået vist jer silketoppen fra Custommade, som jeg købte tilbage i december, i aktion. Er blevet ret glad for at bruge den udover en t-shirt, som giver en fin kontrast til de feminine blonder og tynde stropper. Og med en t-shirt under går det faktisk også at bruge den tynde top på denne tid af året. Se det er et bæredygtigt køb 😉

Nåh, nu vil jeg komme igang med dagen. Har planer om at nå forbi fitness inden arbejde, så der er samvittighed til rigelige mængder baguette og charcuteri til den vinsmagning, jeg skal til efter arbejde.
Håber I får en skøn torsdag.

p1280016

 • Reply
  Ida
  2. februar 2017 at 10:49

  Jeg købte hele 2 af custommades Elvira toppe i december, da man en weekend kunne få dem med 25% på grund af advent. De er bare så pæne. Jeg har slet ikke overvejet at bruge dem med en t-shirt under, men det ser virkelig fint ud!

  • Reply
   merimeri
   2. februar 2017 at 13:20

   Det var faktisk samme adventstilbud, jeg slog til på. Altid godt med lidt rabatter til at sætte gang i shoppetrangen 😉 Jeg synes nemlig også det er ret fint med en t-shirt under – en god kontrast til de feminine blonder.

Kommenter