Det har jeg på

SUNDAY CHERRY BOMB

5. marts 2017

p3040025p3040031p3040071II H&M FRAKKE II GANNI CHERRY BOMB T-SHIRT (LINK HER) II TOPSHOP JEANS II ZARA LOAFERS II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE (LINK HER) II 

Jeg er tilbage på Nørrebro efter en uge som kattepasser i min veninde Sarahs lejlighed på Vesterbro. Og selvom det har været noget så hyggeligt, at kunne pleje min indre kattedame for en stund, så er det nu rart at være tilbage i min egen lejlighed. Man bliver lidt træt af at leve ud fra en stor taske til sidst, så jeg er ret tilfreds over nu at kunne slå mig ned i sofaen, med benene oppe og en god kop te, klar til at hygge et par timer med bloggen, inden Mads kommer til middag i aften, som afslutning på en vældig rar og yderst afslappende weekend.

Fredag var jeg til fredagsbar på arbejdet, og eftersom jeg forblev ubesejret i beer pong, var humøret højt. Om det var på grund af sejren eller mængden af øl, skal jeg dog lade stå hen i det uvisse, men sjovt var det i hvert fald. Lørdag blev derfor også brugt i sløvt tempo; med lækkert morgenbord og aviser i sengen, lidt lørdagsshopping, som jeg glæder mig til at vise jer, X-factor fra om fredagen, snaskede burgere og en tur ud forbi The Wave på Ofelia Plads, som jeg var heldig lige at nå at forbi, inden lysværket pakkes sammen efter i aften. Helt perfekt lørdag med andre ord. Og dagen i dag er fortsat i samme rare spor. Jeg startede morgenen med en tur i fitness, hvor jeg testede et nyt løbeprogram, derefter frokost med min veninde Kristina og hendes kæreste i Westmarket, hjem og gøre lejligheden ren efter denne uges Airbnb gæster og nu står den på søndagshygge resten af dagen, som opladning til den kommende uge, der allerede nu er fyldt godt op. 

I weekenden blev det også tid at indvie min nye Cherry Bomb t-shirt fra Ganni, som jeg spår en lys og lykkelig fremtid i min garderobe. Synes den er helt vildt sej og jeg har lyst til at have den på til nærmest alt i min garderoben. Et succeskøb med andre ord. Også selvom det betød, at jeg ikke helt klarede mig igennem februar uden at shoppe, som jeg snakkede lidt om i indlægget om mit shopperegnskab her

    Kommenter