Det har jeg på

WHAT I WEAR // MARITIM MANDAG

23. februar 2016

21022O16

II GANNI WOOL COAT II COMME DES GARCONS BLOUSE II TOPSHOP JEANS II BIANCO BOOTS II PROENZA SCHOULER PS11 BAG II

YES, det er endelig mildt nok til, at jeg igen kan lufte min Ganni frakke, som blev købt sidste efterår. Hvis vi er heldige, så kan man måske også snart finde læderjakken og trenchcoaten frem fra gemmerne?! Jeg er i hvert fald fuldt og fast indstillet på forår nu.

Denne uge er af den særligt rare af slagsen. I morgen har Mads fødselsdag, og vi indleder dagen med morgenmad på nyåbnede restaurant Otto, som vi er ret spændte på at prøve. Om aftenen kommer Mads’ familie til fødselsdagsmiddag, og torsdag efter en halv arbejdsdag sætter vi kurs mod Ystad og 24 timer i spa-himlen, og tænk, så er det weekend igen. Hvor sidste weekend var af den festlige slags, så har vi planer om, at den kommende weekend skal være lidt mere afslappet. Der er så mange gode film i biografen lige nu, som vi gerne vil nå at se; The Revenant, Kollektivet, Den danske pige, The hateful eight, så en biografdate må der til. Har I set nogle af disse film og har en I kan anbefale? Lørdag aften får vi desuden nogle venner til middag og søndag kommer en veninde over til brunch. Tænk hvis alle uger var fyldt med så mange rare ting!

 • Reply
  Kirstine
  23. februar 2016 at 8:24

  Jeg er vild med jakken! Og det lyder som en skøn uge, især med dét spaophold. Misundelse 😉
  Jeg har skrevet et par kommentarer til nogle af indlæggene, men jeg kan se, at de ikke er blevet registreret/sendt… Har du nogen ide om, hvad det skyldes? 🙂

  • Reply
   merimeri
   23. februar 2016 at 9:08

   Særligt spaopholdet er virkelig også ugens højdepunkt. Vi var også afsted i januar sidste år, og havde den bedste oplevelse, så vi glæder os sådan til at komme tilbage igen!
   Det lyder mystisk. Jeg har lige tjekket spamfilteret, og der er du ikke havnet. Kan du huske hvilke indlæg det var?

 • Reply
  Betina
  23. februar 2016 at 11:11

  Det lyder som en virkelig dejlig uge, og tillykke med din mand!

  Jeg har ikke selv set nogle af de film, du nævner, men min kæreste var inde og se både the revenant og the hateful eight, og vil vist mestendels anbefale sidstnævnte. Jeg tror han syntes at the revenant var liiige tung nok. Har I været på Ystad før? Vi overvejer det, men jeg tror lidt herren i huset er bange for at det er sådan en blogger-ting, hvorfor han hælder mere til Skodsborg 😉

  Jeg har i øvrigt et spørgsmål ang. din Comme Des Garcons tee. Jeg overvejer selv at anskaffe mig én, men synes at have set at de (jvf. vaskeanvisningen) ikke må maskinvaskes? Det synes jeg altså lyder lidt funky for en bomuldstee, så jeg ville bare høre om du har prøvet at vaske din og hvordan det i så fald er gået?

  Jeg har lige klikket nué kimono kjolen hjem – min konto er vist ikke så tilfreds med mit kendskab til din blog pt.!

  • Reply
   merimeri
   29. februar 2016 at 17:26

   Årh beklager mit sene svar Betina, sidste uges mange begivenheder tog pusten af min indbakke 😉

   Min kæreste har også set The Revenant, og var heller ikke ovenud begejstret, så det bliver nok ikke dén, jeg sætter højest på film-ønskesedlen.

   Vi var også på Ystad i januar sidste år, og havde også dengang en virkelig god oplevelse. Nu har jeg ikke været på Skodsborg, så kan ikke sammenligne de to, men jeg oplever bestemt ikke Ystad som en bloggerdarling – i hvert fald ikke når man er deroppe. Vi har dog også prioriteret at tage derop i hverdagen, hvilket nok er en anden oplevelse end hvis man vælger weekenden.

   Med hensyn til Comme des Garcons, så har jeg ikke indrettet mig efter vaskeanvisningen i hvert fald – jeg vasker lystigt min på 30 grader i maskinen, og det klarer den ganske glimrende. Den giver sig altid lidt når man har den i brug, men trækker sig så sammen igen i vask (uden at krympe).

   Haha beklager det økonomiske fordærv, jeg har lokket dig i 😉 Jeg vil gerne prøve kimonoen på først, men den Nué jeg var i i weekenden, havde den selvfølgelig ikke i min størrelse, så jeg leder videre.

 • Reply
  Cecilie
  24. februar 2016 at 5:42

  Jeg kan bestemt anbefale ‘Den danske pige’!
  Græder aldrig til film og tårerne trillede bare ned af mine kinder. Så stærke skuespilspræstationer og en virkelig smuk fortælling 🙂

  • Reply
   merimeri
   29. februar 2016 at 17:19

   Uh, så tør jeg da slet ikke forestille mig, hvordan jeg kommer til at reagere på den film, eftersom jeg har et virkelig blødt hjerte og let til tårer, når det kommer til film. Men tak for anbefalingen Cecilie, jeg vil helt klar prioritere at få set den!

Kommenter