Det har jeg på

BLOGPAUSE, SOMMERLÆNGSEL OG EN WEEKEND UDEN PLANER

20. august 2016

200816H&M TOP II KOKOON SILK SKIRT II H&M ESPADRILLOS II PROENZA SCHOULER PS11 TINY BAG II

Det er næsten to uger siden, jeg sidst har blogget, og kan ikke huske, hvornår det sidst er sket – hvis det overhovedet er. Dagene efter vi kom tilbage fra ferie, har ligesom bare taget hinanden uden at efterlade meget tid (og inspiration) til bloggen, og weekenderne, hvor jeg normalt har tid at tage billeder og få planlagt indlæg, er de seneste uger blevet brugt på henholdsvis familiebesøg i Næstved, Skanderborg Festival og Cannes – sidstnævnte fik jeg i øvrigt slet ikke nået at fortælle om, inden vi tog afsted sidste weekend, så jeg håber, I har kunne følge lidt med på instagram istedet?

Vi kom tilbage fra det sydfranske natten til torsdag og det har været så rart med et lille afbræk ned i varmen, som et lille plaster på min blussende sommerlængsel. Føler sommeren er forsvundet inden den overhovedet rigtig kom igang, og selvom jeg nok snart må kaste håndklædet i ringen, håber jeg stadig på en varm sensommer. Fx gerne omkring 12. september, hvor jeg indvier mit 28. år, og pokkers gerne ville kunne fejre det med sensommersol i vores gård, kold rosé og alle de mennesker, jeg holder af, omkring mig. Og måske en temperatur der kunne tillade bare arme og ben som på billederne her. Kunne vi klare det, ville jeg være et yderst begejstret fødselsdagsbarn, og faktisk slet ikke bede om andet. Hvilket ikke siger så lidt, når der kommer fra en, som sjældent har problemer med at komme på fødselsdagsønsker af den mere materielle slags.

Weekenden her er startet i laveste gear og med en udsigt til kun ganske få planer, hvilket jeg faktisk synes, er lidt rart ovenpå de seneste ugers mange planer. Jeg har store intentioner om at få indhentet lidt af alt det forsømte til bloggen, få givet vores lejlighed en seriøs overhaling (rengøringen er blevet forsømt i lige så stor grad, som bloggen er den), snuppe et par hot yoga klasser, som jeg gerne vil ind i en rytme med igen, og få læst Morten Pape’s anmelderroste debutroman Planen færdig, som jeg startede med i Cannes, og som virkelig er et forunderligt og tankevækkende værk, som gør stor indtryk. 

 • Reply
  Kirstine
  31. august 2016 at 14:53

  Jeg er såååå vild med den taske dér 😍 (spammer dig lige med kommentarer, sorry 😉)

  • Reply
   merimeri
   1. september 2016 at 21:09

   Kommentarspam er mere end velkomment, når kommentarerne er af sådan en rar slags 😉 Jeg er simpelthen også så glad for, at jeg slog til på tasken dengang, selvom det var et udsalgskøb af den lidt mere spontane slags!

Kommenter