Det har jeg på

OOTD: BABY IT’S COLD OUTSIDE

20. december 2017

vsco-cam-1 vsco-cam-2 vsco-cam-4II GANNI FRAKKE (gammel, men lignende HER) II UNIQLO STRIK II H&M JEANS II ZARA TASKE II &OTHER STORIES STØVLER (gamle, men lignende HER) II

Godmorgen venner, jeg ligger stadig begravet herhjemme under dynen, og er efterhånden ved at være godt træt af det. Kender I det, når man I en travl hverdag, tager sig selv i at tænke, at “det da kunne være meget rart med en enkelt sygedag til at ligge på sofaen og catche up på Netflix”? Næste gang jeg tænker sådan, så vil jeg lige minde mig selv om, hvor dødkedeligt det i virkeligheden er at ligge syg på den der måde, hvor selv det at lave en kop kamillete nærmest synes uoverskueligt. Til gengæld har jeg i gennemsnit set 10 timers TV om dagen de sidste par dage og det i sig selv er da nærmest en præstation, haha. 

Nåh men mens jeg funderer lidt over, hvilken Netflix serie jeg skal kaste mig over i dag, kan jeg passende vise jer mit outfit fra i søndags, hvor jeg luftede magelige basisfavoritter og en ny sej taske til at pifte det hele lidt op. Glimmertasken er et nyt køb fra Zara, og det endte med at være den eneste nyinvestering forud for vores julefrokost med arbejdet i fredags. Verdens pæneste glimmerkjole, som jeg har nævnt herinde et par gange, viste sig nemlig at være for lille, og da den var udsolgt i den rigtige størrelse måtte jeg finde på et alternativ. Jeg endte derfor istedet med en sort pailletnederdel, jeg hentede ned fra loftet, en hvid top, spidse sorte støvler og så min nye taske som prikken over i’et. Det outfit var i øvrigt nok også mere rock and roll, som var teamet for festen, end en glimmerkimono. 

    Kommenter