Det har jeg på

WHAT I WEAR // OVERSIZED SHIRT DRESS

28. juni 2015

zara-oversized-shirt-outfit // ZARA SHIRT // ADIDAS SNEAKERS // PROENZA SCHOULER BAG //

Som lovet et par billeder af min nye skjortekjole i aktion. I var flere, der virkede ret begejstrede for den og det kan jeg ikke fortænke jer i. Den er virkelig pæn og rar og intet mindre end perfekt i sommervarmen – som endelig ser ud til også at ramme Danmark, halleluja! Tænker også, at kjolen vil være perfekt til Roskilde, hvor jeg har allieret med 7 venner og en endagsbillet til på fredag. Er der nogle af jer, der skal afsted?

Håber ellers at I har en dejlig weekend! Min er af den lidt trivielle slags. Ovenpå tre specialefridage spenderet i London, så skal der gøres et ordentligt indhug med opgaven her  i weekenden istedet og jeg brugte derfor både dagen i går og i dag på læsesalen. Vi er stadig ved godt mod med opgaven, selvom vores specialevejleder synes, vi er lige lovligt optimistiske i forhold til vores tidsplan, ahem. Den bekymring skal vi have gjort til skamme, så vi kan holde fast i vores plan om at aflevere i slutningen af august. Og med det sagt … afsted mod læsesalen!

God søndag, venner!

Indlægget kan indeholde affiliatelinks

 • Reply
  Anne Pahl
  28. juni 2015 at 9:22

  Hvor er den da bare skøn, vild med hele outfittet

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. juni 2015 at 20:24

   Hvor er du bare skøn – tak Anne!

 • Reply
  Karina
  28. juni 2015 at 11:34

  Du ser virkelig fin ud søde 😉

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. juni 2015 at 20:23

   Tak søde <3

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  28. juni 2015 at 19:12

  Den er godt nok fin i virkeligheden også! 🙂 Jeg glæder mig til højere temperaturer, så jeg kan gå med bare ben igen!

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. juni 2015 at 20:23

   Heldigvis er sommeren lige rundt om hjørnet – så krydser vi fingre for den varer ved. Mine ben skriger også på lidt farve 😉

Kommenter