Det har jeg på

OUTFITS 2015 // WHAT I WORE FROM JANUARY TO MARCH

5. januar 2016

outfits-2015-part1

Link til oprindelige outfit indlæg: II 1 II 2 II 3 II 4 II 5 II 6 II 7 II 8 II 9 II

En af de ting, som jeg personligt holder meget af ved bloggen er, at den fungerer som et stilarkiv. Og ligesom jeg synes, det er noget af det hyggeligste at fortabe mig i gamle fotoalbums, så  er det altså også lidt skægt at kigge tilbage i outfitarkivet fra det forgangne år. Billederne her er fra januar til marts, og jeg bliver glad over at se, hvor lidt min stil egentlig har ændret sig på det år. Som jeg også skrev lidt om i indlægget i søndags, så er det nemlig for mig et tegn på, at jeg efterhånden har fundet frem til den stil, som er rigtig for mig. Således er næsten alt det tøj, som jeg havde på for et år siden stadig at finde i min garderobe, hvor det stadig bruges flittigt.

Hvad med jer, føler I jer sikre på jeres stil eller tror I, at den har ændret sig meget det seneste år?

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  5. januar 2016 at 8:14

  Super fine outfits 🙂
  Min stil har ikke ændret sig det store, men der er dog et par ting eller fem, som jeg brugte i starten af 2015 og som ikke er at finde i min garderobe mere eller som jeg ikke rigtig får brugt længere.

  • Reply
   infashionwebelieve
   5. januar 2016 at 9:58

   Det er lidt det samme som her. Der har selvfølgelig været nogle køb, som ikke har været helt rigtige, som jeg har solgt fra igen eller som jeg er vokset fra, men overordnet er det virkelig rart at vide, at man er på rette vej med sin stil!

 • Reply
  Ida
  5. januar 2016 at 20:40

  Og det er lige præcis derfor, at jeg så godt kan lide at følge med i dit univers – Fordi du er tro mod din stil! Og fordi du genbruger items og man ikke inviteres til forbrugsfest hver gang man “besøger dig” 🙂

  PS: Jeg ville ELSKE at iføre mig 1, 2, 3, 4, 8 og 9! Og jeg glæder mig lidt til om 3-4 måneder når min bule på maven er blevet til en baby og jeg kan iføre andet end mine Stine Goya kjoler! Og jeg er sikker på at jeg kan finde en masse god inspiration herinde til den tid 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   5. januar 2016 at 21:00

   Årh du er sød Ida – og hvor er det dejligt at have dig tilbage i kommentarsporet igen <3
   Er virkelig glad for din kommentar, da det præcis er det jeg gerne vil med min blog; opfordre til et lidt mere bæredygtigt forbrug frem for en brug-og-smid-væk kultur, som de færreste af os alligevel ikke har råd til.

   Og hey, STORT tillykke med babybulen og din kommende mor-titel. Dét er dælme fantastisk!

   • Reply
    Ida
    7. januar 2016 at 16:24

    Det tror jeg også du vinder på – Også selvom der er stadigt flere som fokuserer på at købe god kvalitet og genbruge gamle klassikere 🙂 Jeg bliver i hvertfald hængende – Og bare rolig, jeg har læst hvert et indlæg de sidste mange mange måneder, også selvom jeg ikke har kommenteret! Men jeg har kastet op hver dag de seneste fem måneder nu, så overskuddet har simpelthen ikke været til meget andet end at have ondt af mig selv! Og mange tak 🙂

    • Reply
     infashionwebelieve
     7. januar 2016 at 16:30

     Juhuu, det er det aller bedste af det hele. Dejligt du stadig har været med derude på sidelinjen 🙂
     Årh hvor lyder det dog hårdt med sådan en start på graviditeten – selvmedlidenheden i sådan en situation er fuld forståelig. Håber, at det hele efterhånden skrider lidt mere behageligt frem?

     • Ida
      7. januar 2016 at 19:44

      Man kan vænne sig til meget Line – Også at kaste op 1-3 gange om dagen, HVER evig eneste dag! Men i forhold til hvad jeg har været oppe på, så er det næsten behageligt, tak 😉

      God aften til dig! 🙂

     • infashionwebelieve
      8. januar 2016 at 7:35

      Shit Ida. Sikke en omgang! Men det lyder til, at du tager det med oprejst pande, sejt!
      Hav en dejlig dag søde du.

Kommenter