Boligindretning

LIVING // BEDROOM LIGHTING

7. januar 2016

bedroom-bulb

II 1 HAY GYM HOOK II 2 MUUTO E27 PENDEL LAMP II 3 LAES LIGHT BULB II

En af de sidste ting vi stadig mangler at komme på plads med i lejligheden, er lamper i soveværelset. Jeg synes generelt, at lamper er svære at finde, men pæne soveværelseslamper har nærmest vist sig umuligt.

Jeg tror dog, at vi langt om længe har fundet løsningen. Ved en af mine utallige ture rundt på Pinterest, faldt jeg nemlig over ideen her, som jeg synes, er virkelig fin. Hyldeknægten er dog ikke helt vores stil, så den vil vi istedet erstatte med Hays Gym Hook for et lidt mere grafisk udtryk.

Hvad synes I om ideen?

 • Reply
  Ida
  7. januar 2016 at 7:46

  Du er genial Line, intet mindre!
  Jeg overtager min lejlighed 8 dage (om jeg tæller ned? Det kan du tro jeg gør!), og da jeg pt sidder i begravet i eksamenslæsning, så kan jeg ikke tillade mig at bruge helt så meget tid på lampejagten, som jeg gerne ville. Men det har du hermed hjulpet mig med 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   7. januar 2016 at 16:26

   Haha Ida for dælen, er slet ikke sikker på, at jeg kan tåle så meget ros fra dig 😉 Hvor lyder det bare spændende med ny lejlighed, og det glæder mig hvis lampeinspirationen her, kan komme til undsætning i en travl eksamenstid!

 • Reply
  Ditte Blog
  7. januar 2016 at 11:08

  Et lille tip – husk at sætte en lysdæmper på – vi har “hyldeknægt løsningen” men pæren er bare SÅ skarp som sengelampe.

  • Reply
   infashionwebelieve
   7. januar 2016 at 16:07

   Åh det må jeg da afgjort huske at gøre, eller i hvert fald vælge nogle pærer med lav styrke, ikke vi bliver blændet fuldstændig 😉
   Tak for tippet.

 • Reply
  Ida
  7. januar 2016 at 11:56

  Nr 2 kan jeg godt lide, men det er nok også fordi at jeg overvejede det samme til mit soveværelse 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   7. januar 2016 at 16:07

   Det er altså også en smart og ret overkommelig løsning, så kan godt forstå, du har overvejet det samme 🙂

 • Reply
  Lullumut
  7. januar 2016 at 19:17

  Lamper er også et issue hos os! 🙂 Vi mangler noget over spisebordet (vil ikke have den gamle fra lejligheden) og noget i køkkenet. Til køkkenet overvejer jeg disse fra Muuto. Hvad havde I i jeres soveværelse før? Jeg kan bedst lide de runde gym.

  • Reply
   infashionwebelieve
   8. januar 2016 at 7:34

   Det er lidt en trøst, at vi ikke er de eneste, som synes, lamper er et issue. Køkkenlamper er virkelig også svære! Der er jeg glad for, at vi har fået spots i dag – så slipper jeg for at bekymre mig over lampevalg der i det mindste, haha.
   Vi havde nogle ret klassiske væglamper i blank sølv – det var ikke rigtig vores stil længere, så de fik lov at følge med den nye køber.

Kommenter