Boligindretning

INTERIØR // UPDATE PÅ BILLEDVÆG

4. marts 2016

billedvæg-stueII 1 PALM LEAVES POSTER II 2 WAVES POSTER II 3 PALMACEAE POSTER II 4 BALLERINA GIRL POSTER II 5 TREE CIRCLES POSTER II 6 MOON LIGHT POSTER II

Det er efterhånden et halvt år siden, vi flyttede ind i lejligheden, og hvor tingene virkelig tog fart i starten, så er vi altså sidenhen gået i stå med at komme på plads med de sidste detaljer. Tror lidt det blev en reaktion ovenpå et par virkelige hektiske måneder med renovering, specialeskriveri og sidenhen jobstart, så vi har skudt det lidt hen foran os. Til virkelig stor frustration og irritation for mig, da jeg ikke er god til langvarige og halvfærdige projekter. 

Nu er overskuddet, motivationen og inspirationen til at få gjort noget ved de sidste ting heldigvis så småt på vej tilbage. Og første skridt bliver at få gjort vores billedvæg i stuen færdig! Det med at finde de helt rigtige billeder, i de rigtige mål og til en rimelig pris har virkelig taget tid, men søndag brugte vi nærmest en halv dag med at surfe rundt, og endelig har vi fået bestilt de sidste plakater hjem. 

Resultatet bliver som I kan se ovenfor og jeg synes, at vi er endt med nogle farver og motiver, der fungerer ret fint sammen, så nu glæder jeg mig bare til at modtage dem. Også til vores spisestue, er der blevet fundet de forhåbentlig helt rigtige plakater, men dem får I at se en anden dag. 

 • Reply
  Camilla T
  4. marts 2016 at 7:10

  Ih, hvor bliver det fint! 🙂
  Viser du resultatet i levende live? 😉

  • Reply
   merimeri
   4. marts 2016 at 14:17

   Det kan du tro! Plakaterne er dog bestilt fra USA, så de skal lige ankomme først 😉 .. og min erfaring siger mig, at det desværre godt kan tage lidt tid.

 • Reply
  Cecilie
  5. marts 2016 at 8:44

  Så fine! 🙂
  Men hvad med told? Synes jeg har hørt, at alt, der koster over 80 kr. bliver toldet? :/

  • Reply
   merimeri
   6. marts 2016 at 16:30

   Ja, tolden var jeg også lidt spændt på, første gang jeg bestilte fra Society6. Jeg markerede dog pakken som gave (den mulighed får man automatisk ved check-out), og da den i øvrigt bliver leveret med UPS, så hørte jeg intet til told. Krydser fingre for, at det samme er tilfældet denne gang 😉

   • Reply
    Cecilie
    6. marts 2016 at 20:59

    Perfekt – tak for tip! Så tør jeg også godt 😉

    • Reply
     merimeri
     7. marts 2016 at 8:04

     Velbekomme. Leveringen kan godt tage nogle uger, blot man er obs på det 🙂
     Hav en dejlig dag Cecilie.

 • Reply
  Michelle
  5. marts 2016 at 21:45

  Hvor er de fine! Glæder mig til at se resultatet på væggen 😉

  • Reply
   merimeri
   6. marts 2016 at 16:31

   Jeg glæder mig virkelig også til at se det færdige resultat live og ikke blot på computerskærmen 😉

Kommenter