Det har jeg på

OOTD: ALL IN ON PRINT

29. oktober 2017

vsco-photo-1vsco-photo-5 vsco-photo-2 vsco-photo-3

II BLUSE MADS NØRGAARD II NEDERDEL GANNI II STØVLER BIANCO (gamle, lignende HER) II TASKE PROENZA SCHOULER* II

Glædelig søndag venner. Jeg er fully recovered fra min lørdagssløvhed, og har til gengæld haft en helt perfekt og arbejdsom søndag. Efter at have nydt at kunne sove en time længere i morges, løb jeg sammen med Mads en tur rundt om søerne. Det blæste helt sindsygt, men til gengæld var luften frisk og himlen klar, så selvom jeg flere gange til at starte med overvejede at vende om og søge i ly for blæsten, endte det faktisk med at være en virkelig god tur. Derefter var det hjem og gøre klar til, at mine forældre kom til søndagsfrokost og min far ind for at hjælpe med bl.a. at sætte magasinhylderne op på væggen bag vores spisebord. Det er simpelthen blevet så godt, og jeg glæder mig til at vise jer billederne, når der igen er noget dagslys, men indtil da kan I se et lille sneak peak af resultatet på instagram (@merimeri.dk). 

Nu er Mads og jeg næsten lige kommet hjem fra en eftermiddagsgåtur, hvor billederne her også er fra. Jeg er all in på print i dag, og selvom min mor ikke just var begejstret for min kombination af striber og leopard, så synes jeg nu selv, at det fungerer ret godt, og jeg har følt mig ret godt tilpas. Det er egentlig ikke så ofte, at jeg får leopardnederdelen fra Ganni på, men når jeg gør, synes jeg altid den tilfører noget ret godt til outfittet. Hvad synes I, kan det godt gå an at sætte striber til leopardprint, eller skal jeg følge min mors råd og istedet holde mig til en ensfarvet overdel?

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  30. oktober 2017 at 11:25

  Jeg er helt vild med nederdelen – hvad str. har du den i – og hvor høj er du, hvis man må spørge? Den er bare fin, men kan ikke regne ud, om det er en af dem, der bliver lidt korte når man er 173 😀

  – A

  • Reply
   merimeri
   3. november 2017 at 9:56

   Hej A, jeg har nederdelen i en str 36, og er 164 høj – taljen er jo lidt fleksibel, så i forhold til længde kan man altid have den lidt længere nede på hoften, hvis man er bange for, den bliver for kort. Jeg bruger min ret højt oppe i taljen, da jeg ellers synes, den bliver for lang til mig. Knus

Kommenter