Det har jeg på

WHAT I WEAR // BLACK AND WHITE WEEKEND

11. maj 2015

090515// CUSTOMMADE LEATHERJACKET // KJÆR KØBENHAVN TEE // WHYRED PANTS //
// ISABEL MARANT WEDGES // FINDERSKEEPERS TOTE // RAYBAN SUNGLASSES //

Med en hel weekend sat af til læsning og specialeskrivning, så føler jeg faktisk, at jeg burde have en weekend tilgode. Suk, hvor er det kedeligt at sidde med næsen begravet i bøgerne en hel weekend. Håber I har lavet noget lidt mere ophidsende, så jeg måske kan leve lidt gennem jeres weekendliv? 😉

Lørdag eftermiddag da jeg trængte til en overspringshandling, fik jeg lokket min kæreste med ind at se Lang historie kort i Dagmar. Havde lige hurtigt set traileren inden og tjekket at anmeldelserne ikke lød helt håbløse, men ellers havde vi faktisk ikke de store forventninger til den. Men den viste sig at være virkelig sjov og velspillet. Jeg både grinte og græd flere gange undervejs, og var desuden ret vild med den måde, handlingen var klippet sammen på for netop at underbygge den lange historie kort fortalt. Det fungerede ret godt og sågar min kæreste, som ellers ikke er den store fan af danske film, var godt underholdt. Så hvis forårsvejret stadig lader vente på sig, så kan jeg anbefale jer at smutte i biografen og se denne!

 • Reply
  Camilla Julie
  11. maj 2015 at 13:39

  Super fint outfit 🙂
  Jeg er helt vild med din jakke!

  Måske man skulle ind og se Lang historie Kort – det lyder som om du har haft en fest 😉

  http://camillajulie.dk/

  • Reply
   infashionwebelieve
   13. maj 2015 at 18:22

   Haha en fest biografen beskriver egentlig nok meget godt det scenarie der udspillede sig i mit sæde. Elsker når film kan få mig igennem hele følelsespaletten 😉
   Tak for dit kompliment til outfittet. Jakken er en ældgammel sag, som jeg heldigvis aldrig bliver træt af. Selvom den nu nok ville have godt af en gang læderfedt 😉

 • Reply
  Ida
  11. maj 2015 at 16:30

  Det lyder som en film jeg godt kunne bruge at se. Et godt grin så tårerne triller er altid godt 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   13. maj 2015 at 18:19

   Lige mine ord. Er også fan af film der kan få hele følelsespaletten i spil 😉

 • Reply
  Julie Mænnchen
  12. maj 2015 at 23:28

  Er vild med din fine læderjakke! Og lækkert outfit 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   13. maj 2015 at 18:20

   Tusind tak Julie, det er også en (æld)gammel favorit, som jeg hvert forår er glad for at kunne genfinde i garderoben.

Kommenter