Det har jeg på

LØRDAGSOUTFIT OG WEEKENDGETAWAY

25. februar 2017

p2250005p2250027p2250015

II H&M ULDFRAKKE II OTHER STORIES T-SHIRT (Link her) II GANNI LEOPARD NEDERDEL (Link her) II OTHER STORIES STØVLER (Link her) II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE (Link her) II 

Glædelig lørdag! Jeg er netop landet hos mine forældre på sydsjælland, hvor jeg skal bruge resten af weekenden. Har ikke været hernede siden jul, så har glædet mig så gevaldigt til et par hyggelige dage i provinsen, hvor tiden på en eller anden måde altid føles som om den går lidt langsommere end inde i byen. Og efter en hektisk uge, trænger jeg virkelig til et par dage i lavere tempo. Jeg startede dagen med en træningsaftale med min veninde Christina, og derefter en hyggetur rundt i det fine formiddagsvejr, inden jeg satte kurs mod Næstved. Om lidt skal vi til fødselsdag hos min fætter og kusine, men inden da lykkedes det mig for en gangs skyld at lokke min lillebror til at skyde et par outfitbilleder, hvilket altid kræver en solid portion forhandlingsteknik. Til gengæld har han efterhånden fået ret godt tag om kameraet, så det ville næsten være synd og skam, hvis ikke han fik lov at øve sig lidt oftere … sådan kunne et af mine salgsargumenter blandt andet lyde, selvom – indrømmet – det ikke just er dét der virker bedst, haha.

Nåh, tilbage til mit outfit! Jeg er endnu engang røget i leopardnederdelen fra Ganni, som jeg simpelthen er så glad for, at jeg slog til på. Idag i parret med en grå basis t-shirt – favoritten fra &Other Stories  – som jeg altid synes den fungerer ret godt sammen med. Et ret simpelt basisoutfit, men de bordeaux støvler og leopardprintet gør, at det alligevel ikke bliver kedeligt. Det er jo trods alt lørdag.

    Kommenter