Det har jeg på

TIRSDAGSSKRIBLERIER OM SØNDAGSTØJ OG VERDENS BEDSTE MANDAG

21. februar 2017

p2190011p2190033p2190041II H&M SKJORTE II TOPSHOP JEANS (Alternativ her) II GARMENT PROJECT SNEAKERS (Link her) II ZARA CLUTCH II 

Jeg er lige landet på sofaen, efter noget der føles som verdens længste dag, og jeg kan slet ikke begribe, at vi allerede er halvvejs mod weekenden i morgen. Tempoet må gerne lige blive skruet lidt ned de kommende dage, så jeg kan nå at følge med. Og nå at blive klar med fødselsdagsgaver til de tre fødselsdage, jeg skal til i denne uge, få gjort lejligheden klar til Airbnb gæster i weekenden og få overblik over de ting, jeg skal have med mig, når jeg i næste uge skal passe et vennepars lejlighed (og deres helt afsindigt søde katte). 

Mens jeg lige puster ud, og overspringshandler fra den præsentation til arbejdet, som jeg skal have gjort færdig i aften, synes jeg istedet vi skal snakke lidt om mit søndagsoutfit og verdens bedste aften igår. 

Søndag følte jeg mig vældig Nørrebro-smart og forårsklar i hvide sneakers, ankelkorte boyfriend jeans og en prikket skjorte. Perfekt outfit til søndagssløvhed, morgenmad på Mirabelle, efterfulgt af yndlingsteen to-go og en gåtur rundt i kvarteret. Med andre ord en søndag, som en søndag bør være – og i øvrigt en fin energiopladning til min noget mere begivenhedsrige mandag, som jeg skrev lidt om i mit indlæg igår

Og jeg bliver nødt til lige at give koncerten med The Weeknd et par ord med på vejen, for det er afgjort en af de bedste koncerter, jeg har været til. Og også bedre end sidste gang jeg hørte The Weekdn live, som opvarmning til Drake, tilbage i 2014. Om det hang sammen med, at jeg har dyrket The Weeknd ret meget det seneste år, og især hans nyeste album Starboy, at Royal Arena var fyldt til bristepunktet med 12000 oplagte publikummer eller fordi settet til koncerten, var præcis som jeg havde håbet på, skal jeg ikke kunne sige. Mest af alt var det nok en kombination, men en succes det var det i hvert fald. Vi havde fået ret gode ståpladser, forholdsvis tæt på scenen, så vi havde godt udsyn til Abel Tesfaye, der var mindst lige så oplagt som resten af Royal Arena var det, og jeg har været fuldstændig høj på oplevelsen og stemningen hele dagen idag. Da jeg købte billetterne, var jeg lidt træt af, at koncerten var på en mandag, men igår gav det hele mening, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre start på ugen end i selskab med starboy. 

Var der mon nogle af jer, der også var afsted til koncerten?

 • Reply
  Emma
  22. februar 2017 at 17:28

  Hej,
  Hvilken størrelse har du din fine skjorte i? 🙂

  • Reply
   merimeri
   23. februar 2017 at 10:54

   Hej Emma, jeg har den i en str 34, da jeg synes den er lidt til den store side 🙂

Kommenter